Χρ. Βασιλάκος στον “Aeras Fm” : Με την εξωστρέφεια των προϊόντων της η Αιτωλοακαρνανία μπορεί να ξεπεράσει την κρίση

Χρ. Βασιλάκος στον “Aeras Fm” : Με την εξωστρέφεια των προϊόντων της η Αιτωλοακαρνανία μπορεί να ξεπεράσει την κρίση

Για την επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα στο Αγρίνιο μαζί με στελέχη της Πρεσβείας της Ταϊβάν μίλησε στον «Αέρα Fm» και το Δημήτρη Παπαδάκη ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας Χρήστος Βασιλάκος.
Ο Χρήστος Βασιλάκος τόνισε πως η σημερινή επίσκεψη μπορεί να έχει και συνέχεια με την προώθηση των ποιοτικών προϊόντων της Αιτωλοακαρνανίας στην Ταϊβάν και τις αγορές της Νοτιοανατολικής Ασίας. «Το πεδίο υπάρχει και ο καθένας πρέπει να βάλει το λιθαράκι του στην ανάπτυξη του νομού με το να αναδειχθεί ο πλούτος των εξαιρετικών προϊόντων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρ. Βασιλάκος και υπογράμμισε πως από την πλευρά της γενικής γραμματείας η προσπάθεια αυτή ολοκληρώνεται με το σχέδιο για την δημιουργία ερευνητικού κέντρου στην Δυτική Ελλάδα με παράρτημα στο Αγρίνιο, κάτι που όπως ανέφερε θα προσδώσει ιδιαίτερη σημασία στην περιοχή, αλλά και προστιθέμενη αξία στα τοπικά προϊόντα με τη λειτουργία ενός πιστοποιημένου εργαστηρίου κοντά στο τόπο παραγωγής.
Ο Χρήστος Βασιλάκος αναφέρθηκε ακόμη και στην πρωτοβουλία να γίνει δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών στο 6ο Λύκειο Αγρινίου και το Κοινωνικό Φροντιστήριο της ενορίας του Αγ. Δημητρίου.
Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη:

Κατηγορία: Αγρίνιο

Tags:

comments powered by Disqus