Μεταφορά 4 κατοίκων της Κλεπάς με Super puma στη Ναύπακτο – Ακούστε τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ναυπάκτου, κ. Κοτσανάς, στον Aera Fm

Μεταφορά 4 κατοίκων της Κλεπάς με Super puma στη Ναύπακτο – Ακούστε τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ναυπάκτου, κ. Κοτσανάς, στον Aera Fm

Επείγουσα ιατρική βοήθεια σε 4 συνανθρώπους μας.

Επείγον σήμα έχει δώσει η πολιτική προστασία της Αιτωλ/νίας προς το υπουργείο εθνικής άμυνας προκειμένου να μεταβεί στο χωριό ελικόπτερο super puma για να μεταφέρει 4 άτομα.

Το ελικόπτερο αναμένεται να προσγειωθεί στο γήπεδο της Ναυπάκτου προκειμένου να παρασχεθεί ιατρική βοήθεια στους κατοίκους σ’όποιο από αυτά κριθεί σκόπιμο.

Την είδηση αυτή μετέφερε στο ραδιόφωνο του lepanto και τον Β.Καρανικόλα πριν λίγο ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Ανδ.Κοτσανάς.

Πληροφορίες του Nafpaktianews αναφέρουν ότι εκτός των άλλων,κρίνεται σκόπιμη η μεταφορά μιας 22 χρονης κοπέλας στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της περιφέρειας:

Ελικόπτερο κι επί τόπου κλιμάκιο από την Περιφέρεια στην Κλεπά Ναυπακτίας για βοήθεια σε κατοίκους 

Κλιμάκια ειδικών στις πληγείσες περιοχές

Επί τόπου σε όλες τις πληγείσες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας για την αντιμετώπιση των κατά τόπους καταστροφών από τα καιρικά φαινόμενα βρίσκονται κλιμάκια Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων και Γεωλόγων από τις υπηρεσίες της ΠΔΕ, της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και του δήμου Αγρινίου, ενώ παραμένει η επιφυλακή στα πιο κρίσιμα σημεία.

Ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας μεταβαίνει στην ορεινή Ναυπακτία όπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα  κατολίσθησης στην Κλεπά.

Σε αίτημα της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνας Σταρακά προς τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιείται η αποστολή ελικοπτέρου για τη μεταφορά τεσσάρων (4) από τους πενήντα (50) κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι χρήζουν ιατρικής βοήθειας.

Αυτήν την ώρα η κ. Σταρακά και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτ/νίας κ. Γιάννης Τέγας βρίσκονται σε σύσκεψη, που συγκάλεσε η ίδια με το Συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Ναυπακτίας και με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων για την αντιμετώπιση της μεγάλης καταστροφής, το σωστό συντονισμό, αλλά και για συνεχή επιφυλακή σε ενδεχόμενες καταστροφές.

Κατηγορία: Ναύπακτος

Tags:

comments powered by Disqus