Ζώδια: Οι προβλέψεις για 20 Μαρτίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 20 Μαρτίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Σήμερα που τα πράγματα στη ζωή σου είναι πιο χαλαρά και ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου αφιέρωσε χρόνο σε φιλικά και οικεία πρόσωπα που αντιμετωπίζουν προβλήματα και χρειάζονται τη βοήθεια και τη στήριξή σου. Αν κάπου αισθανθείς πίεση μην πτοηθείς. Έχεις τη δυνατότητα και την υποχρέωση να σταθείς δίπλα τους, όσο κι αν κάποιες στιγμές νιώθεις ότι κουράζεσαι.

Ταύρος: Σήμερα η ημέρα σου θα κυριαρχηθεί από πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και νέα δεδομένα θα σε κάνουν πολύ χαρούμενο. Μέσα σε αυτό το άκρως θετικό κλίμα θα διεκπεραιώσεις όλες τις υποχρεώσεις σου και θα υιοθετήσεις άλλες τακτικές, πιο αποτελεσματικές. Μην αμφιβάλλεις στιγμή για τις κινήσεις σου, καθώς με την βοήθεια των πλανητών στο σύνολό τους, δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο λάθους ή αποτυχίας.

Δίδυμοι: Η σημερινή Δευτέρα θα είναι αρκετά ήρεμη. Αξιοποίησέ το αυτό και βρες την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη κάθε ζήτημα που κωλυσιεργούσε και σε άγχωνε. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα κρίνεις εκ νέου ορισμένα πρόσωπα και στο εξής θα είσαι πιο επιφυλακτικός. Ξέρεις πλέον που βαδίζεις, έχοντας απόλυτη συναίσθηση του τι γίνεται γύρω σου και αυτό σε βοηθάει να είσαι χαλαρός.

Καρκίνος: Η ημέρα δεν διευκολύνει ιδιαίτερα την επικοινωνία με τους γύρω σου, οπότε φρόντισε να μην προβείς σε συζητήσεις που μπορεί να προκαλέσουν διαφωνίες και εντάσεις. Να είσαι ψύχραιμος σε κάθε περίπτωση και να διατηρείς διπλωματική στάση.

Λέων: Παλιές άλυτες υποθέσεις έρχονται ξανά στην επιφάνεια και σε αναγκάζουν αυτή τη φορά να τις κλείσεις οριστικά. Φρόντισε στο εξής να μην παραμερίζεις τα ζητήματά σου, αλλά να τα λύνεις στην ώρα τους. Περιόρισε την επιπολαιότητα και τον αυθορμητισμό σου, για να μην οδηγηθείς σε λάθος μονοπάτια και αποφάσεις.

Παρθένος: Η ημέρα ενδείκνυται για εσωτερική ανασκόπηση. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποστασιοποιηθείς λίγο από το κοινωνικό γίγνεσθαι, να σκεφτείς τι πραγματικά θες και να αναθεωρήσεις τις μεθόδους σου προκειμένου να το αποκτήσεις. Μην το παρακάνεις όμως με την εσωστρέφεια, καθώς πρέπει να επιστρέψεις γρήγορα στην πραγματικότητα και να μην χάσεις τις εξελίξεις.

Ζυγός: Οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα κινούνταν με απίστευτη ταχύτητα και είναι λογικό να έχεις βγει από το πρόγραμμά σου. Πάρε το χρόνο σου ώστε να ηρεμήσεις και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Έπειτα φρόντισε με ψυχραιμία και συγκέντρωση να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου και να είσαι χαλαρός.

Κατηγορία: Lifestyle

comments powered by Disqus