Έλενα Παπαρίζου: Το αξέχαστο καλοκαίρι, η νέα μεγάλη επιτυχία και η εντυπωσιακή εμφάνιση στην ΗΘΕ 2017

Έλενα Παπαρίζου: Το αξέχαστο καλοκαίρι, η νέα μεγάλη επιτυχία και η εντυπωσιακή εμφάνιση στην ΗΘΕ 2017

Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν διαφορετικό για την Έλενα Παπαρίζου. Είχε γεμάτο το επαγγελματικό της πρόγραμμα και έζησε μοναδικές στιγμές. Αποφάσισε να το αφιερώσει κάνοντας περιοδεία μαζί με την Δέσποινα Βανδή σε όλη την Ελλάδα και απολαμβάνοντας την επαφή της με τον κόσμο. Βέβαια, στο ενδιάμεσο βρήκε λίγο χρόνο να ξεκουραστεί και να περάσει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά τον συζυγό της, Ανδρέα Καψάλη.

Η δουλειά όμως δεν σταματά! Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στην πιο δημιουργική της φάση και συνεχίζει δυναμικά και με τη νέα σεζόν. Επέστρεψε μάλιστα με ολοκαίνουργιο ραδιοφωνικό single!

Μετά την μεγάλη καλοκαιρινή της επιτυχία «Haide» σε στίχους και μουσική του Φοίβου που έφτασε στις κορυφαίες θέσεις του airplay chart σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία συγκεντρώνοντας πάνω από 7.000.000 προβολές στο YouTube.

Το «Αν με δεις να κλαίω» κυκλοφόρησε στο καλοκαιρινό EP της Έλενας «Summer Extended 2017» και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα MAD Video Music Awards 2017, κλέβοντας τις εντυπώσεις και συγκινώντας το κοινό. Το απόλαυσαν και όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πααρσκευής στο ΟΑΚΑ, στο Τοίχος των Εθνών αφού η αγαπημένη τραγουδίστρια κορύφωσε την Ημέρα Θετικής Ενέργειας με το show της.
Η μελωδική και άκρως δυναμική μπαλάντα με τη συμμετοχή του ανερχόμενου Αναστάσιου Ράμμου -τον οποίο απολαύσαμε επίσης στην ΗΘΕ 2017- είναι ένα από τα νέα κομμάτια που θα συμπεριληφθούν στο ολοκαίνουργιο album της Έλενας που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Τη μουσική υπογράφουν οι Αναστάσιος Ράμμος, Παύλος Μανώλης & Diveno και τους στίχους οι Αναστάσιος Ράμμος & Παύλος Μανώλης.
Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το «Αν με δεις να κλαίω» και το αποτέλεσμα αναμένεται να εντυπωσιάσει και να συγκινήσει.

Πηγή:tlife.gr

Κατηγορία: Μουσικά Νέα

comments powered by Disqus