Κορίνα Τσοπέη: Γιατί πούλησε το σπίτι στη Μύκονο έπειτα από 25 χρόνια

Η ομορφότερη ελληνίδα όλων των εποχών, Κορίνα Τσοπέη, εξήγησε γιατί αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι της στη Μύκονο, έπειτα από 25 χρόνια

Η Κορίνα Τσοπέη μίλησε στην εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» για την καθημερινότητά της στην Αμερική και εξήγησε γιατί αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι της στη Μύκονο, έπειτα από 25 χρόνια.

«Έφυγα από το νησί στις 21 Αυγούστου, αλλά θα σας πω με λύπη μου ότι δε θα ξαναέρθω στη Μύκονο, γιατί πέρασα 25 απίθανα χρόνια αλλά πλέον για εμένα δεν έχει ενδιαφέρον. Οι Έλληνες ήταν το 1%, οι περισσότεροι ήταν ξένοι. Πούλησα το σπίτι μέσω της αδερφής μου. Το έχτισε ο άντρας μου, έχω απίθανες αναμνήσεις αλλά τον άντρα μου τον έχω στην καρδιά μου. Δεν είναι ανάγκη να πάω στη Μύκονο για να τον βρω. Έρχεται η εποχή που αλλάζουν τα γούστα και η ζωή σου. Το ταξίδι είναι πολύ μακρινό πια για εμένα». δήλωσε η ίδια.

Η Κορίνα Τσοπέη στέφθηκε Σταρ Ελλάς από την Δέσποινα Οργέτα και εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος» το 1964, στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Νίκησε τις Μις Ισραήλ, Μις Μεγάλη Βρετανία, Μις Σουηδία και Μις Κίνα και στέφθηκε Μις Υφήλιος, φέρνοντας τον τίτλο στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Από τότε επέστρεψε αρκετές φορές στο διαγωνισμό αλλά υπό την ιδιότητα του μέλους της κριτικής επιτροπής.

Έχει παντρευτεί δύο φορές. Ο πρώτος γάμος της ήταν με τον πλαστικό χειρουργό Στίβεν Ζαξστο στο Μπέβερλι Χιλς. Το ζευγάρι απέκτησε τρεις γιους, τον Ανδρέα, τον Στέφανο και τον Γιώργο. Ζούσαν στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια αλλά επισκέπτονταν συχνά την Ελλάδα. Ο δεύτερος γάμος της Τσοπέη ήταν με τον θεατρικό και κινηματογραφικό ατζέντη του Χόλιγουντ, Φρέντι Φιλντς -αδελφό του τραγουδιστή Σεπ Φιλντς- από το 1981 μέχρι τον θάνατό του από καρκίνο του πνεύμονα τον Δεκέμβριο του 2007. «Τα πρώτα χρόνια αισθανόμουν ότι ήμουν πολύ μακριά από την Ελλάδα, τώρα με τα social media, αισθάνομαι ότι είμαι δίπλα. Και τα ελληνικά τα καταλαβαίνω καλύτερα. Είμαι στην Αμερική 50+ χρόνια. Είναι ήσυχη η καθημερινότητά μου. Το Μπέβερλι Χιλς είναι κοντά, οπότε βλέπω τις φιλενάδες μου».

ethnos.gr