Ο λόγος που δεν συνεργάστηκε με την Ιωάννα Μαλέσκου ο Σάκης Κατσούλης

Γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και στην Ιωάννα Μαλέσκου;

Στην Super Κατερίνα και στον Μένια Κούκου έδωσε συνέντευξη ο Σάκης Κατσούλης και μίλησε για το γεγονός ότι ενώ ήταν να τον δούμε στο Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου, αυτό τελικά δεν συνέβη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης ομολόγησε πως «η πρώτη μου επαφή με το θέμα ήταν από τα μέσα.

Βέβαια μετά με κάλεσε και το κανάλι, μιλήσαμε, είδαμε ότι δεν έχουμε κοινή ροή και δεν τα βρίσκουμε οπότε πήραμε και την απόφαση από κοινού να μην είμαι στην εκπομπή».

«Ο Αλέξης Παππάς είναι μια κατηγορία μόνος του όπως και ο Τριαντάφυλλος. Είναι γεννημένος για το Bachelor, νομίζω πως το είπε και στο intro της εκπομπής ότι είναι σαν να παίζει τον ρόλο της ζωής του.

Στην ουσία αυτός είναι ο Αλέξης Παππάς» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο νικητής του τελευταίου Survivor. «Χωρίς λόγο έχετε μπερδευτεί για μένα και τη Μαριαλένα.

Εμείς τα λέγαμε ξεκάθαρα. Είναι αυτό που βλέπετε και ακόμα είναι αυτό που βλέπετε. Περάσαμε μια κατάσταση την οποία δεν νομίζω πως υπάρχει άλλο ζευγάρι στον κόσμο που την έχει ζήσει.

Να ξαναενωθεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης. Η ουσία και η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά αλλά μέχρι εκεί»

newsit.gr