Δεν γνώριζαν οι υπάλληλοι

Δεν γνώριζαν οι υπάλληλοι

«Επικοινωνήσαμε με τις Διευθύνσεις στις οποίες ανήκουν οι λογαριασμοί αυτοί και μας εξήγησαν ότι οι χρήστες δεν γνώριζαν ότι η χρήση των Υπηρεσιών Πολυμεσικής πληροφόρησης Τρίτων δεν είναι εντός του πλαισίου νομιμότητας, και από άγνοια προέβησαν στην ενέργεια αυτή». Με αυτά τα λόγια στην εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Οικονομικών Γ. Φαρμάκη, το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου πείστηκε να μην προχωρήσει σε καταλογισμό σε βάρος των υπαλλήλων που έπαιρναν τηλεφωνο σε 090.

Βάλτε με το νου σας πόσο αποδοτικοί μπορεί να είναι στη δουλειά τους, όταν εν 2018 είπαν πως δεν γνώριζαν ότι αυτά τα τηλέφωνα είχαν επιπλέον και μεγάλη χρέωση…. Το πρόβλημα δυστυχώς είναι ότι στο δημόσιο, είτε για λόγους «τυπικούς», είτε για λόγους πολιτικούς, δεν υπάρχει -ή τέλος πάντων σπανίως υπάρχει- καταλογισμός των «λαθών», σε αντίθεση με τον ιδιωτικό τομέα και την πραγματική ζωή, όπου τα λάθη πληρώνονται…

ΥΓ: Θα περίμενε κανείς το Σωματείο Εργαζομένων τουλάχιστον να εκδόσει μια ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους δημοτικούς συμβούλους που υπερψήφισαν αυτή την εισήγηση. Αλλά τι να πεις… Στο δημόσιο εκτός από την αξιολόγηση και την απόδοση ευθυνών είναι άγνωστη λέξη και η ευγνωμοσύνη.

agrinioculture.gr

comments powered by Disqus