Σπιρομετρικοί έλεγχοι από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Αγρινίου & Περιχώρων

Σπιρομετρικοί έλεγχοι από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Αγρινίου & Περιχώρων

Στο Αγρίνιο σήμερα Πέμπτη 22/03 το πρωί έλαβαν χώρα στον Σύλλογο Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Αγρινίου & Περιχώρων δωρεάν σπιρομετρικοί έλεγχοι από την Διεύθυνση Δημοσίας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Η δράση έλαβε χώρα στo πλαίσιο προστασίας και προαγωγής της υγείας του γενικού πληθυσμού της Περιφέρειας, όπως ορίζεται από το σχέδιο δράσης της τρέχουσας χρονιάς, στα πλαίσια συνεργασίας σε όλη την Περιφέρεια με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μιντιλογλίου “Ανάπτυξη – Πρόοδος” Πάτρας, το Σύλλογο Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Αγρινίου & Περιχώρων και τον Σύλλογο Γυναικών Λάππα “Μελλισάνθη.
Οι έλεγχοι για τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Αγρινίου & Περιχώρων σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και πλήθος συνταξιούχων επωφελήθηκαν από την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία.
Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνα Σταρακά, αφού ευχαρίστησε την πρόεδρο του Συλλόγου Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Αγρινίου & Περιχώρων κ. Αναστασία Μαργάρα καθώς και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Υγείας της Π.Δ.Ε κ. Αντώνη Χαροκόπο για την συνεισφορά τους στην πρωτοβουλία αυτή, επεσήμανε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να είμαστε κοντά στους συνταξιούχους οι οποίοι εξακολουθούν να πλήττονται από την μείωση της οικονομικής τους δυνατότητας, πολλές φορές σε βάρος της υγείας τους, πράγμα απαράδεκτο για μια ευνομούμενη κοινωνία. Οι δωρεάν σπιρομετρικοί έλεγχοι είναι πρόληψη και δικαιούνται να την έχουν οι συνταξιούχοι μας».

comments powered by Disqus