Ολυμπιακός, ΑΕΛ και Ξάνθη δεν συναινούν – Κίνδυνος να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και στο βάθος

Ολυμπιακός, ΑΕΛ και Ξάνθη δεν συναινούν – Κίνδυνος να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και στο βάθος

Οι Ολυμπιακός, ΑΕΛ και Ξάνθη δεν συναινούν στις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω επιστολής στη Super League, γνωστοποίησε πως δεν συναινεί στις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, κάνοντας παράλληλα ευθεία επίθεση σε Γιώργο Στράτο και Βασίλη Γκαγκάτση. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και η ΑΕΛ, η οποία επίσης δεν συμφωνεί με το σύνολο των προτάσεων, αλλά στα 7/8 αυτών.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πλέον σοβαρός κίνδυνος να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το υφυπουργείο εξετάζει μεν Plan B για να υπάρξει λύση, υπήρχε πρόβλεψη τι θα γινόταν ακόμα και αν μια ομάδα δεν συναινούσε, όμως το γεγονός πως υπάρχουν ήδη δυο «ΟΧΙ», σημαίνει ότι το πρωτάθλημα είναι στον… αέρα και ως εκ τούτου να παραμείνει το «λουκέτο».

Επίσης, οι αρνήσεις του Ολυμπιακού και της ΑΕΛ δεν είναι μόνο κατά του υφυπουργού αθλητισμού, αλλά και της FIFA, η οποία έχει ήδη εγκρίνει τις προτάσεις του Γιώργου Βασιλειάδη. Επομένως, αυτό συνεπάγεται πως επανέρχεται για τα καλά ο κίνδυνος του Grexit. Οι δυο ομάδες πάνε κόντρα και στην παγκόσμια ομοσπονδία με την σημερινή τους απόφαση, άρα όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

πηγή : sport24.gr

comments powered by Disqus