Η εκπληκτική χορευτική αιώρηση της Κατερίνας Σολδάτου στη Γέφυρα

Η εκπληκτική χορευτική αιώρηση της Κατερίνας Σολδάτου στη Γέφυρα

Εικόνες που κόβουν την ανάσα. Ο χορός της χορεύτριας Κατερίνας Σολδάτου η οποία αιωρήθηκε σε δύο σκοινιά από την μεγαλύτερη γέφυρα της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες του κόσμου, την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, την Κυριακή 25 Μαρτίου θα παρουσιαστεί επισήμως .

Το χορευτικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει η Κατερίνα Σολδάτου είναι μέρος των παραστάσεων της καλλιτέχνιδας με τίτλο “Η Ελλάδα έχει ψυχή”.

Εξυπακούεται ότι αποτελεί μια πρώτης τάξεως διαφήμιση για τη χώρα μας και για την Αχαΐα ειδικότερα που πλήττονται από την κρίση.

Συμβολικός στόχος του εχγειρήματος είναι να υπογραμμιστεί η ανάγκη να υπάρξουν γέφυρες μεταξύ Ελλήνων, με στόχο την προκοπή της πατρίδας και των ανθρώπων της.

Όπως επισημαίνει σχετικά η Κατερίνα Σολδάτου “Δούλεψα πολύ σκληρά για αυτό το project. Χρειάστηκαν μήνες προετοιμασίας “.

Από τους New York Times μέχρι την Washington Post όλα τα βλέμματα στην Κατερίνα Σολδάτου και τον αιωρούμενο χορό της στην Γέφυρα

Στο backstage της φωτογράφισης – βιντεοσκόπησης της αιωρούμενης από τη γέφυρα, Κατερίνας Σολδάτου

Xορός της Κατερίνα Σολδάτου Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου

Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου Xορός της Κατερίνα Σολδάτου Επισήμως θα παρουσιαστεί την 25η Μαρτίου Η Κατερίνα Σολδάτου χόρεψε 65 μέτρα πάνω από τα καταγάλανα νερά της Πάτρας. Η εκδήλωση ειναι μέρος μιας σειράς παραστάσεων σε γέφυρες, γκρεμούς και φαράγγια με τον τίτλο «Η Ελλάδα έχει ψυχή».

Posted by Patras photos Videos Πάτρα, Εικόνα Ήχος Τέχνη on Donnerstag, 22. März 2018

thebest.gr

comments powered by Disqus