Τζιχαντιστής κρατά ομήρους σε σούπερ μάρκετ στη Νότια Γαλλία

Τζιχαντιστής κρατά ομήρους σε σούπερ μάρκετ στη Νότια Γαλλία

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό – Ελαφρά τραυματισμένος ένας αστυνομικός – Οι αρχές αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα – «Αστακός» η περιοχή από Δυνάμεις
Συναγερμός στη Γαλλία! Ένοπλος άντρας κρατά άγνωστο αριθμό ομήρων μέσα σε σούπερ μάρκετ στα νότια της χώρας, στην πόλη Τρεμπ, ενώ πριν την ομηρία προηγήθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα οι αρχές αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα.

Ο δράστης, που φέρεται να είναι τζιχαντιστής, εισέβαλε στο σούπερ μάρκετ στις 11 το πρωί, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για έναν νεκρό.

Κατά πληροφορίες, ο ίδιος άντρας, πριν εισβάλει στο σούπερ μάρκετ, πυροβόλησε έναν αστυνομικό στην πόλη Καρκασσόν, 15 λεπτά μακρυά από την κωμόπολη Τρεμπ, ενώ άνοιξε πυρ και κατά τεσσάρων περιπολικών.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις. Τρία ελικόπτερα συμμετέχουν στην επιχείρηση.
Το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι αξιωματικοί ασφαλείας πραγματοποιούν επιχείρηση σε ένα σουπερμάρκετ στην πόλη Τρεμπ στη νότια Γαλλία, αλλά δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες για τις πληροφορίες των μμε σύμφωνα με τις οποίες βρίσκεται σε εξέλιξη σύλληψη ομήρων.

comments powered by Disqus