Γκρίζης: τρία(!) χρόνια απλήρωτοι οι υπεύθυνοι του ΣΕΓΑΣ για τον ημιμαραθώνιο (audio)

Γκρίζης: τρία(!) χρόνια απλήρωτοι οι υπεύθυνοι του ΣΕΓΑΣ για τον ημιμαραθώνιο (audio)

Σε πυρετώδεις  προετοιμασίες βρίσκεται ο δήμος Αγρινίου για την διοργάνωση του 8ου ημιμαραθώνιου δρόμου στην μνήμη του Μιχάλη Κούση, αφού οι συμμετοχές είναι σχεδόν οι διπλάσιες από ό,τι πέρυσι που ήταν η χρονιά με τη μεγαλύτερη συμμετοχή.

Αυτό ανέφερε ο αρμόδιος για θέματα αθλητισμού και παιδείας αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης μιλώντας σήμερα στον «Αέρας FM 99,5» και τον Δημήτρη Παπαδάκη. «Η προσπάθειά μας να αναβαθμίσουμε τον αγώνα φαίνεται ότι αποδίδει καρπούς» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι συμμετοχές δείχνουν ότι το πακέτο των αναμνηστικών με το αντίτιμο των 8ευρώ –που τόση συζήτηση προκάλεσε το προηγούμενο διάστημα- λειτούργησε ως κίνητρο συμμετοχής για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό, αφού όπως ανέφερε μέχρι σήμερα 450 αθλητές  έχουν πληρώσει ήδη το αντίτιμο των 8ευρώ.  Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 330 αθλητές θα έρθουν από άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γκρίζη μέχρι φέτος δεν είχαν πληρωθεί οι κριτές που συμμετείχαν στον περσινό αγώνα, όπως επίσης οι νικητές του περσινού αγώνα, και δεν είχαν πληρωθεί για τα τρία(!) προηγούμενα χρόνια οι υπεύθυνοι του ΣΕΓΑΣ που βοηθούν στην διοργάνωση του αγώνα.  Και όπως ανέφερε στη συνέχεια οι νικητές και οι κριτές πληρώθηκαν, ενώ η νέα δημοτική αρχή συμφώνησε με τους υπευθύνους του ΣΕΓΑΣ να εξοφλήσει μέχρι τέλος του έτος τις οφειλές για τα προηγούμενα χρόνια και τη φετινή διοργάνωση. «Κάποιοι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί όταν μιλάνε και να μην προσβάλλουν τη μνήμη του Μιχάλη Κούση λέγοντας πράγματα για τα οποία είναι ήδη εκτεθειμένοι εδώ και χρόνια» ανέφερε ο Ν. Γκρίζης σχολιάζοντας την αναφορά στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του Π. Μοσχολιού «ότι τρίζουν τα κόκκαλα του Μ. Κούση για το 8ευρώ».

Για τη συγχώνευση των ΚΕΠ

Ακόμη ο Ν. Γκρίζης μίλησε και για την απόφαση συγχώνευσης των δυο ΚΕΠ του Αγρινίου, αλλά και τον σχεδιασμό για την ίδρυση ΚΕΠ στον Άγιο Κωνσταντίνο. Εξήγησε ο δήμος Αγρινίου ήταν δύσκολο να αντέξει τα έξοδα λειτουργίας του ΚΕΠ επί της οδού Μανδηλαρά (μίσθωμα), ενώ τόνισε ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε μείνει μόνο στην έγκριση από το αρμόδιο Υπουργείο, που την πήρε από τον Απρίλιο του 2013, για την μεταφορά του ΚΕΠ στο ισόγειο των Καπναποθηκών Παπαστράτου, ωστόσο έκτοτε  δεν έγινε τίποτα.

Κατηγορία: Αγρίνιο

Tags:

comments powered by Disqus