Καταδίωξη της αστυνομίας σε 45χρονο που οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή

Καταδίωξη της αστυνομίας σε 45χρονο που οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή

Αναστάτωση και μεγάλη κινητοποίηση προκάλεσε ένας 45χρονος στην Αστυνομία σήμερα το μεσημέρι την εθνική.
Αναλυτικά ο 45χρονος ο οποίος μένει στο Αγρίνιο με καταγωγή από το Ξηρόμερο συνελήφθη μετά από περιπετειώδη καταδίωξη στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου γιατί Αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει αλλά αυτός δεν υπάκουσε, γιατί οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή στο ύψος της Στράτου στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων.
Στην συνέχεια επέστρεψε στο μπλόκο και ζήτησε το λόγο και ρωτούσε με απορία τους αστυνομικούς εάν το σήμα αφορούσε αυτόν.Όταν κατάλαβε ότι το σήμα αφορούσε τον ίδιο αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του και έφυγε ξανά με μεγάλη ταχύτητα με κατεύθυνση προς Αγρίνιο.
Κατά την καταδίωξη ο συγκεκριμένος οδηγός παραβίασε και φωτεινούς σηματοδότες και άρχισε κάνει επικίνδυνους ελιγμούς χωρίς να προκαλέσει ευτυχώς κάποιο τροχαίο ατύχημα.
Τέλος μετά από λίγο συνελήφθη στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου όπου εκεί το περίμενε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Στον απείθαρχο οδηγό σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του ΚΟΚ, διατάραξη συγκοινωνιών και απείθεια και αύριο θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.βέβαια να σημειωθεί ενώ τον είχαν ακινητοποιήσει αυτός αρνούνταν πεισματικά να κατέβει από το αυτοκίνητο δικιάς του ιδιοκτησίας μένοντας γαντζωμένος στο τιμόνι.

comments powered by Disqus