«Παιχνιδοϊστορίες» στη Δυτική Πύλη του Κάστρου στη Ναύπακτο

«Παιχνιδοϊστορίες» στη Δυτική Πύλη του Κάστρου στη Ναύπακτο

Στις 27, 28 και 29 Ιουλίου οι πιο όμορφες «Παιχνιδοϊστορίες» περιμένουν τους μικρούς μας φίλους σε ένα από τα πιο μαγικά σημεία της πόλης μας! Εκεί όπου η ιστορία θα συναντήσει το παραμύθι και το παιχνίδι τη δημιουργία… η φαντασία θα πάρει χρώμα και οι εκπλήξεις δε θα έχουν τελειωμό! Διηγήσεις, εργαστήρια κατασκευών που θα συνδυάζουν τεχνικές και υλικά, μουσικοκινητικά προγράμματα, πικ νικ και φυσικά πολύ πολύ παιχνίδι, ξυλοπόδαροι, μπαλόνια και κουκλοθέατρο περιμένουν όλα τα παιδιά ηλικίας 4 έως 10 ετών!

Η βασική μας σκέψη και επιθυμία είναι οι «Παιχνιδοϊστορίες» να αποτελέσουν αυτό που λέει και το όνομά τους: ένα μοναδικό συνδυασμό παιχνιδιού και ιστορίας, ώστε όλοι να γνωρίσουμε καλύτερα τον τόπο μας με τον πιο ευχάριστο τρόπο, που δεν είναι άλλος από το δημιουργικό παιχνίδι.

Με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας Λευκάδας και του Ιδρύματος Δημητρίου και Αίγλης Μπότσαρη, δίνουμε λοιπόν ραντεβού την Παρασκευή, 27, το Σάββατο, 28 και την Κυριακή 29 Ιουλίου στη Δυτική Πύλη του Κάστρου μας, στις 19:30 κάθε απόγευμα και διασκεδάζουμε όλοι μαζί!

Υπεύθυνη Διοργάνωσης: Άντζυ Κάντζου (Σβούρα) – 6936 687873

comments powered by Disqus