Ο Ολυμπιακός προσφέρει άμεσα 1 εκατ. ευρώ στους πυρόπληκτους

Ο Ολυμπιακός προσφέρει άμεσα 1 εκατ. ευρώ στους πυρόπληκτους

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δείχνει για μια ακόμα φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και προσφέρει οικονομική βοήθεια στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής. Παράλληλα, ενημερώνει για τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν, για την ανακούφηση αυτών των ανθρώπων.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως προσφέρει άμεσα 1 εκατ. ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων από τη φονική πυρκαγιά που έπληξε την Αττική.

Παράλληλα, ενημερώνει πως θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για να ανοιχτούν λογαριασμοί σε τρεις τράπεζες, ώστε όσοι επιθυμούν να προσφέρουν “… ανάλογα με τις δυνατότητές τους”.

Η ανακοίνωση των “ερυθρόλευκων”
H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμετέχει στο μέγα ελληνικό πένθος για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδοξα.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προσφέρει άμεσα 1 εκατομμύριο ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων ενώ θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να ανοιχτούν λογαριασμοί σε τρείς τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, Alpha) ώστε οι φίλαθλοι του Συλλόγου και όποιος άλλος επιθυμεί να προσφέρουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

comments powered by Disqus