Στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Αγρίνιο για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 παρευρέθηκε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ.Δ. Κωνσταντόπουλος.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Αγρίνιο για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 παρευρέθηκε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ.Δ. Κωνσταντόπουλος.

Στις 10.30 π.μ. ο κ. Κωνσταντόπουλος παρέστη στην επίσημη Δοξολογία που τελέστηκε στη Μητρόπολη Χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. κ. Κοσμά και εν συνεχεία μετέβη στην Πλατεία Μαρίας Δημάδη στο Μνημείο των Πεσόντων όπου κατέθεσε στεφάνι κατά την επιμνημόσυνη δέηση.

Ο κ.Κωνσταντόπουλος παρακολούθησε την παρέλαση και κατά το μήνυμά του τόνισε ότι το μυαλό όλων είναι στα δυο Ελληνόπουλα, τους δυο στρατιωτικούς μας που βρίσκονται φυλακισμένοι, αιχμάλωτοι στην Τουρκία, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση οφείλει να απαιτήσει με σαφή διαβήματα προς τον ΟΗΕ, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και την Τουρκία την απελευθέρωσή τους, ώστε να γυρίσουν γρήγορα στις οικογένειές τους στην Ελλάδα.

Ακολουθεί ολόκληρο το μήνυμα του Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου:

«Ημέρα εθνικής παλιγγενεσίας. Διπλή γιορτή σήμερα. Αφενός, γιορτάζουμε την εξέγερση της εθνικής επανάστασης του 1821, που αποτέλεσε την απελευθέρωση της πατρίδας μας , αφετέρου τον ευαγγελισμό της Θεοτόκου, τη μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας και του χριστιανισμού. Θα ήθελα να συγχαρώ τα νιάτα του Αγρινίου που παρήλασαν και τίμησαν τους αγωνιστές του 1821, οι οποίοι έδωσαν την ζωή και το αίμα τους, ώστε να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι. Ωστόσο, το μυαλό μας είναι στα δυο Ελληνόπουλα, τους δυο στρατιωτικούς μας που βρίσκονται φυλακισμένοι, αιχμάλωτοι στην Τουρκία. Η κυβέρνηση οφείλει να απαιτήσει με σαφή διαβήματα προς τον ΟΗΕ, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και την Τουρκία την απελευθέρωση τους ώστε να γυρίσουν γρήγορα στις οικογένειές τους στην Ελλάδα.»

comments powered by Disqus