Μάτι: Στους 93 οι νεκροί – Υπέκυψε 78χρονη

Μάτι: Στους 93 οι νεκροί – Υπέκυψε 78χρονη

Η “μαύρη” λίστα με τους νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική, μεγαλώνει. Τα θύματα πλεόν είναι 93, καθώς υπέκυψε στα βαρύτατα εγκαύματά της μια 78χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν όλες αυτές τις μέρες στη ΜΕΘ του Σισμανογλείου νοσοκομείου.

Συνολικά, σε διάφορα νοσοκομεία παραμένουν για νοσηλεία 34 άτομα. Οκτώ εγκαυματίες βρίσκονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, έξι εξ αυτών είναι διασωληνωμένοι και η κατάστασή τους κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Επίσης το εξάχρονο παιδάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο «Παίδων Αγία Σοφία».

Παράλληλα, στα χέρια της Εισαγγελίας Αθηνών έφτασε χθεςαπό την ιατροδικαστική υπηρεσία ο κατάλογος με τους νεκρούς. Η θλιβερή λίστα περιλαμβάνει και ονόματα συγγενών των θυμάτων και έφτασε στους εισαγγελείς, προκειμένου εκείνοι να αρχίσουν να τους καλούν ως μάρτυρες.

Συνολικά, οι μάρτυρες από τους εμπλεκόμενους φορείς αναμένεται να φθάσουν τους 30, ενώ ήδη η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει διαβιβάσει στην Εισαγγελία τις συνομιλίες στελεχών της κατά τον κρίσιμο χρόνο από την εκδήλωση της πυρκαγιάς και κατά τη διάρκεια της καταστροφής στο Μάτι.

Ήδη, σε ό,τι αφορά στην εξέταση των συγγενών των θυμάτων η εισαγγελία Αθηνών έστειλε παραγγελία στα αστυνομικά τμήματα Ραφήνας και Νέας Μάκρης αλλά και το Λιμεναρχείο της Ραφήνας, προκειμένου να καταθέσουν εκεί.

http://newpost.gr

comments powered by Disqus