Βασίλης Φεύγας: Η κυβέρνηση δεν απαντά στις απαιτήσεις της ελληνικής κοινωνίας

Βασίλης Φεύγας: Η κυβέρνηση δεν απαντά στις απαιτήσεις της ελληνικής κοινωνίας

«Η κυβέρνηση δεν απαντά στις απαιτήσεις της ελληνικής κοινωνίας που είναι η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, η προσέλκυση επενδύσεων και η δημιουργία θέσεων εργασίας» τόνισε σε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο κ. Φεύγας τόνισε ότι: «Κανείς δεν πιστεύει ότι τα νέα πρόσωπα που συμπεριέλαβε στον ανασχηματισμό ο κ. Τσίπρας έχουν εκείνη την πολιτική εμβέλεια, ώστε να διεμβολίσουν ευρύτερους πολιτικούς χώρους. Πρόκειται για φθαρμένα πολιτικά πρόσωπα τα οποία έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στην ελληνική πολιτική ζωή.»

Ερωτώμενος ο κ. Φεύγας για την στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι: «Σωστά ο κ. Μητσοτάκης δίνει έμφαση στην προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά και στην καθημερινότητα του πολίτη, εστιάζοντας σε θέματα όπως είναι η πρόσβαση των παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς αλλά και στα ζητήματα της δημόσιας υγείας, όπου η κατάσταση στα νοσοκομεία και ιδιαίτερα της ελληνικής περιφέρειας, είναι ανησυχητική εξαιτίας της υποστελέχωσης που οδηγεί στην εξάντληση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.»

comments powered by Disqus