6η Υ.Π.Ε: Ξεκινούν αύριο σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι οι Τοπικές Μονάδες Υγείας

6η Υ.Π.Ε: Ξεκινούν αύριο σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι οι Τοπικές Μονάδες Υγείας

Η Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας εκφράζει την ικανοποίησή της, καθώς την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 ξεκινά η λειτουργία της 1ης Τοπικής Ομάδας Υγείας, στο Δήμο Αγρινίου και της Τοπικής Ομάδας Υγείας του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου .

Η 1η Τοπική Ομάδα Υγείας του Δήμου Αγρινίου θα βρίσκεται για εκπαίδευση στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου (Πλατεία Λουριώτου 1 τηλ. 2641020791), έως ότου εγκατασταθεί στο ΙΑΚ – ΙΑΤΡΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Σούλου Παναγιώτη 7) .

Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας: tomyagrinio@1545.syzefxis.gov.gr
Η Τ.ΟΜ.Υ Αγρινίου είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό , νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη και θα λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 15:00 μέχρι να εκδοθεί νέα οδηγία από την Διοίκηση.

Η Τοπική Ομάδα Υγείας του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου βρίσκεται επί της οδού Κύπρου και Λεβίδου

Η Τ.ΟΜ.Υ Μεσολογγίου είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη και θα λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 15:00 μέχρι να εκδοθεί νέα οδηγία από την Διοίκηση.
Η Γραμμή επικοινωνίας με τη Γραμματεία της Τ.ΟΜ.Υ Μεσολογγίου είναι 2631051240.
Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας: tomymesologgi@1545.syzefxis.gov.gr
Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία, από την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018.

Οι ΤΟΜΥ λειτουργούν ως ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χωρίς διακρίσεις.

comments powered by Disqus