Συγκινητική συνέντευξη του Θύμιου Στούμπου του Πρόεδρου του συλλόγου νεφροπαθών Αιτ/νίας,στον aeras fm 99.5

Συγκινητική συνέντευξη του Θύμιου Στούμπου του Πρόεδρου του συλλόγου νεφροπαθών Αιτ/νίας,στον aeras fm 99.5

Συγκινητική ήταν η συνέντευξη του Θύμιου Στούμπου του Πρόεδρου του συλλόγου νεφροπαθών Αιτ/νίας, που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Νανά Θεοδωροπούλου στην εκπομπή “ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ” στον aeras fm 99.5 για το θάνατο του Αγρινιώτη Αποστόλη Δανιά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών.
Ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε πρόβλημα νεφρικής ανεπάρκειας και περνούσε ένα Γολγοθά αφού είναι δυστυχώς σοβαρό το πρόβλημα της έλλειψης εθνικής στρατηγικής πάνω στο θέμα των μεταμοσχεύσεων.

Ο κ Στούμπος αναφέρθηκε στον Γολγοθά που βίωσε ο Αποστόλης για 30 ολόκληρα χρόνια, αφού από 19 ετών έκανε αιμοκάθαρση, Μίλησε εκτενώς για την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι νεφροπαθείς και υποσχέθηκε στη μνήμη του να εντείνει τον αγώνα για να υπάρξουν στο μέλλον πολύ περισσότεροι δότες Οργάνων σώματος για να σώζονται πολλοί περισσότεροι συνάνθρωποι μας. Μάλιστα προανήγγειλε και την διοργάνωση εκδήλωσης τον Οκτώβριο του 2018, στην αίθουσα του κτιρίου της πρώην Τράπεζας της Ελλάδας για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο θέμα αυτό.

comments powered by Disqus