Δήλωση Μαρινάκη για την υπόθεση των στημένων αγώνων και της εγκληματικής οργάνωσης

Δήλωση Μαρινάκη για την υπόθεση των στημένων αγώνων και της εγκληματικής οργάνωσης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τοποθετήθηκε για την πρόσφατη απαλλαγή του για το κακούργημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης στην υπόθεση των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Insideworldfootball:

«Έπειτα από χρόνια αρνητικών δημοσιευμάτων από τα ΜΜΕ, ασταμάτητες μηχανορραφίες και μακρά δικαστική διαδικασία, η ακεραιότητά μου επιβεβαιώθηκε από το ελληνικό Ανώτατο Δικαστήριο. Η απόφαση του Αρείου Πάγου επιβεβαίωσε ότι οι κατηγορίες εναντίον μου ήταν αβάσιμες και δεν αξίζουν ούτε καν την ακροαματική διαδικασία.

»Παρά την αρνητικότητα και τους ψευδείς ισχυρισμούς, συνεχίζουμε να διεξάγουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες με γνώμονα τις αρχές και τον επαγγελματισμό, και έχουμε διακριθεί, όπως πάντα, στα διάφορα εγχειρήματά μας, είτε πρόκειται για εκτεταμένες δραστηριότητες κοινωνικής ευθύνης ανά τον κόσμο, αλλά στη ναυτιλία και το ποδόσφαιρο.

»Οι συνεχείς επιθέσεις και η κάλυψη του Τύπου σχετικά με αυτές τις κατηγορίες είχαν μεγάλο κόστος στην οικογένειά μου και στην προσωπική και επιχειρηματική φήμη μου.

»Χαίρομαι για την αθώωσή μου και είμαι βέβαιος ότι παρόμοιες προσπάθειες θα έχουν την ίδια μοίρα, συμπεριλαμβανομένης της συκοφαντικής εγκληματικής έρευνας που πρόσφατα συσχετίστηκε με το όνομά μου και ανακοινώθηκε, αν όχι αποφασίστηκε, από κάποια μερίδα του Τύπου, κατασκευάζοντας μια συκοφαντική αφήγηση.

»Δυστυχώς, μέλη της κυβέρνησης συμμετείχαν ενεργά στην τελευταία βαθιά ανέντιμη πρωτοβουλία που δεν έχει νομική ή πραγματική ισχύ».

comments powered by Disqus