Πάνος Βλάχος- Επιστρέφει με νέο τραγούδι και video clip

Πάνος Βλάχος- Επιστρέφει με νέο τραγούδι και video clip

Μπορεί να έφυγε από την Ελλάδα αναζητώντας το όνειρό του στην Αμερική, ο Πάνος Βλάχος όμως συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Ο γνωστός ηθοποιός και δημιουργός κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Πες μου» και συγκίνησε!

Ο νέος του δίσκος με τίτλο «ΜΕΤΑ» κυκλοφορεί αυτή τη Δευτέρα 17/9, πρώτα στο κανάλι Cobalt Eclectic και αμέσως μετά σε όλα τα δισκοπωλεία, όμως λίγες μέρες νωρίτερα, ο πολύ αγαπημένος ηθοποιός και τραγουδοποιός Πάνος Βλάχος ρίχνει μια βόμβα τρυφερότητας κυκλοφορώντας το νέο single «ΠΕΣ ΜΟΥ» μαζί με ένα υπέροχο video-clip animation (σκηνοθεσία: Έλενα Κώτση-Πάνος Βλάχος) που με αδρές γραμμές σκιαγραφεί εκπληκτικά τα «περί αγάπης».

Το 3ο single «ΠΕΣ ΜΟΥ» έρχεται από τoν Πάνο Βλάχο και την Cobalt Music αφού πρώτα προηγήθηκαν μια αναπάντεχη συνεργασία με τον Γιώργο Μαργαρίτη στην «ΑΛΑΝΑ» και το εξομολογητικό feel-good τραγούδι «ΛΑΧΕΙΟ» που αγαπήθηκε πολύ!

Και τα τρία μαζί συνθέτουν μια πρώτη εικόνα του ολοκληρωμένου άλμπουμ «ΜΕΤΑ», το οποίο θα αποκαλυφθεί στο σύνολό του αυτή τη Δευτέρα , γεμάτο εκπλήξεις και ηχηρές συνεργασίες που κανείς δεν περιμένει.

Δες το πρωτότυπο video clip του τραγουδιού:

tlife.gr

comments powered by Disqus