ΚΙΝΑΛ για Μητσοτάκη: Μόνο ισχυρή εντολή σε εμάς διασφαλίζει την πρόοδο – Αντιδράσεις κομμάτων

ΚΙΝΑΛ για Μητσοτάκη: Μόνο ισχυρή εντολή σε εμάς διασφαλίζει την πρόοδο – Αντιδράσεις κομμάτων

Κριτική στις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε απο την ΔΕΘ, άσκησαν τα κόμματα.

ΚΙΝΑΛ: Ισχυρή εντολή σε εμάς διασφαλίζει την πρόοδο
«Ούτε σήμερα ακούσαμε κάποια αναφορά από τον κ. Μητσοτάκη στα θέματα του σύγχρονου κράτους πρόνοιας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης» τονίζει σε ανακοίνωσή της το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην 83η ΔΕΘ.

Και η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής καταλήγει: «Ως εδώ με τις συντηρητικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Είναι ώρα για προοδευτικές λύσεις για την διακυβέρνηση της χώρας. Αυτές που μόνο η ισχυρή εντολή στο Κίνημα Αλλαγής μπορεί να διασφαλίσει».

Ένωση Κεντρώων: Η επιμονή στην ενισχυμένη αναλογική, κόβει κάθε γέφυρα επικοινωνίας
«Η επιμονή του κ. Μητσοτάκη στην ενισχυμένη αναλογική, κόβει κάθε γέφυρα επικοινωνίας του με την Ένωση Κεντρώων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, με αφορμή όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

ΑΝΕΛ: Κυριάκο Μητσοτάκη κανένας Έλληνας δεν θα σου εμπιστευτεί την Ελλάδα
«Ο «τζάμπα μάγκας», Κυριάκο, είσαι εσύ που παραχωρείς αμαχητί τη Μακεδονία στα Σκόπια. Δεν θα σε αφήσουμε», αναφέρει σε δήλωσή του για την συνέντευξη Τύπου του Κυρ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Λαφαζάνης: Τσίπρας και Μητσοτάκης συνεταιράκια στα δώρα στο μεγάλο κεφάλαιο
«Ο Κυρ. Μητσοτάκης τρέφει μεγάλες αυταπάτες, αν θεωρεί ότι τα κυβερνητικά ερείπια του μεταλλαγμένου νεοφιλελεύθερου ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να του χρησιμεύσουν ως “πλυντήριο” και ως άλλοθι λήθης για το καταστρεπτικό παρελθόν του και τα πολιτικά μνημονιακά εγκλήματα του ιδίου και της παράταξής του» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γραμματέας της ΠΣ της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης με αφορμή τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ στην συνέντευξη Τύπου της Θεσσαλονίκης.

comments powered by Disqus