«Αρπάχτηκαν» οι νέοι των Διάσημων μετά την ψηφοφορία για αποχώρηση

«Αρπάχτηκαν» οι νέοι των Διάσημων μετά την ψηφοφορία για αποχώρηση

Είχαν που είχαν τα προβλήματά τους οι Διάσημοι στο Survivor 2 που δεν μπορούν να «σταυρώσουν» νίκη στα αγωνίσματα για ασυλία και έτσι θα αναγκαστούν να αποχωριστούν για πέμπτη συνεχόμενη φορά απόψε κάποιον συμπαίκτη τους, ήρθαν να προστεθούν και οι τριβές μεταξύ των νεοφερμένων οι οποίοι όπως φαίνεται δεν τα πάνε καθόλου καλά μεταξύ τους!

Απόδειξη το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού, όπου μετά την ψηφοφορία για αποχώρηση, Σώζων Παλαίστρος Χάρος και Εύη Σαλταφερίδου «σφάχτηκαν» γιατί είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως ο ένας δεν συμπαθεί τον άλλο.

Νωρίτερα οι δύο τους είχαν αρπαχτεί και στην καλύβα… δια ασήμαντο αφορμή αλλά στη ώ στη συνέχεια μπήκαν και άλλα πράγματα στη μέση. Η Εύη θεώρησε ότι της μιλάει απότομα, ενώ αποκάλυψε ότι μιλάει και πίσω από την πλάτη της σε άλλους παίκτες.

Η συνέχεια δόθηκε στο συμβούλιο ενώ στη μέση μπήκε και η Εύη Σκαρώνη, προκειμένου να αναφέρει τι της είχε πει ο Σώζων. Η κουβέντα μετά πήγε στην καρύδα και ο Σώζων μίλησε για το περιστατικό με τον Στέλιο Κρητικό και την Κατερίνα Δαλάκα. Οι δύο τελευταίοι, πάντως, πήραν το λόγο και τον… άδειασαν για όσα υποστήριξε ξανά.

«Το παιχνίδι είναι και ριάλιτι! Κάποιοι προσπαθούν να το κάνουν λίγο πιο πολύ, ειδικά αν αγωνιστικά δεν έχουν την εικόνα που θα ήθελαν για να παραμείνουν στο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

«Δεν ήρθα εδώ για να κάνω ριάλιτι. Εγώ μιλάω στα ίσια στον Σώζων, ενώ ο Σώζων δεν μου μιλάει στα ίσια. Εδώ ήρθα για να δοκιμάσω άλλα πράγματα. Ίσως να γνωρίσω καινούργιο κόσμο. Δεν ταιριάζω με όλους και εξαρχής το είπα στον Σώζοντα ότι δεν πειράζει που δεν ταιριάζουμε. Είναι άλλα δέκα άτομα εδώ, θα κάνει ο καθένας παρέα με κάποιον άλλον και εννοείται ότι θα καθόμαστε και όλοι μαζί και δεν θα ενοχλεί ο ένας τον άλλον. Δεν με ενδιαφέρει το ριάλιτι, με ενδιαφέρουν τα αγωνίσματα», ήταν ένα από τα σχόλια της Εύης Σαλταφερίδου.

Κατηγορία: Media

comments powered by Disqus