Τα 10 συν 1 σημεία για την Αιτωλ/νια θα παρουσιάσει η Μαρία Καλπουζάνη

Τα 10 συν 1 σημεία για την Αιτωλ/νια θα παρουσιάσει η Μαρία Καλπουζάνη

Κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην οικονομία άσκησε η Μαρία Καλπουζάνη, Διεθνολόγος-Οικονομολόγος – Μέλος Μητρώου Στελεχών Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στη Νανά Θεοδωροπούλου στον aeras fm 99.5 .

Ειδική αναφορά, η κ.Καλπουζάνη, έκανε στο θέμα των κόκκινων δανείων σημειώνοντας μεταξύ άλλων “Τα τελευταία τρία χρόνια η κυβέρνηση Τσίπρα καθυστέρησε σκοπίμως και με γνώμονα το στενό κομματικό συμφέρον τόσο τις μειώσεις των κόκκινων δανείων όσο και την σταδιακή εξυγίανση των τραπεζικών χαρτοφυλακίων. Ταυτόχρονα η παρατεταμένη ύφεση, η ανυπαρξία αναπτυξιακής πολιτικής σε συνδυασμό και με την εξοντωτική φορολογία όπου απομυζά ό,τι ρευστότητα δημιουργείται, κατέστησε αδύνατη οποιαδήποτε πρόοδο στα κόκκινα δάνεια…Οι εκλογές πλησιάζουν. Και οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν την πολιτική εκείνη δύναμη που έχει συνολικό σχέδιο για την εθνική οικονομία, τον τραπεζικό τομέα, την αναπτυξιακή προοπτική και τον ρόλο της Ελλάδας στον σύγχρονο κόσμο της προόδου. Ξέρουμε τι θα συμβεί αν κάνουμε την λάθος επιλογή”.

Κληθείς να σχολιάζει την ανάπτυξη που δεν ήρθε στην Αιτωλ/νία, τόνισε πως δεν υπάρχει δικαιολογία για την κατάσταση που βρίσκεται ο νομός και σημείωσε πως ότι κι αν έφταιξε δεν θα πρέπει να κοιτάμε πίσω αλλά μπροστά. Υπογράμμισε πως θα πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με την περιοχή άνθρωποι- τεχνοκράτες και αυτούς θα πρέπει να εμπιστευτεί ο κόσμος. Αποκάλυψε μάλιστα πως επεξεργάζεται μαζί με τους συνεργάτες της τα 10 συν 1 μέτρα για την ανάπτυξη του νομού, που θα παρουσιαστούν από την ίδια, το επόμενο χρονικό διάστημα.

comments powered by Disqus