Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Οι φίλοι του μουσείου ορεινής Τριχωνίδας” έκοψε την πίτα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Οι φίλοι του μουσείου ορεινής Τριχωνίδας” έκοψε την πίτα

Με μεγάλη συμμετοχή ανθρώπων από όλη την Αιτωλοακαρνανία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ» χθες, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρθηκε στους στόχους και τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά ενώ έκανε μια σύντομη αναδρομή στις δραστηριότητες της προηγούμενης χρονιάς. Χαρακτηριστικά ανέφερε: « …το στοίχημα για την Αιτωλοακαρνανία πρέπει να κερδηθεί, το όραμα θα το ζήσουμε και επιτέλους θα δούμε το τόπο μας σε υψηλούς δείκτες ανάπτυξης… »

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας που αναφέρθηκε στην αξία του ορεινού όγκου και τις δυνατότητες που έχει αυτό το κομμάτι ενώ σημείωσε και τις δραστηριότητες του δήμου. Ο τέως Βουλευτής κ. Σπήλιος Λιβανός μίλησε για τα φυσικά πλούτη της περιοχής και την προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί για την πατρίδα μας. Ο Ποινικολόγος και τέως Βουλευτής Πέτρος Μαντούβαλος στο χαιρετισμό του μίλησε για τις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν για να αλλάξει το κλίμα και αναφέρθηκε κολακευτικά για το Θέρμο και την Ανάληψη που πρόσφατα επισκέφθηκε.

Επίσης χαιρετισμό έκαναν οι κ. κ. Απόστολος Κωστόπουλος τέως Βουλευτής, Ινέτζε Δημητρακάκη Ιατρός, Αναστασία Σακαρέλη Στέλεχος ΔΕΗ, Διονύσης Μπατούμας Οικονομολόγος, Γιάννης Μπαλατσούρας Πρόεδρος Δωρικής Αδελφότητας, Γιώργος Κυριακόπουλος πρ. Διοικητής Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου ενώ το «παρών» έδωσαν ο Γιάννης Καφέζας Πρόεδρος Συλλόγου Ανω Χρυσοβίτσας Θέρμου, ο Κώστας Τσώλος Γραμματέας Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Αθηναίων, ο τέως Αρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος Σωτήρης Γεωργακόπουλος και άλλοι πολλοί.

Η προσπάθεια ανάδειξης του τόπου μας συνεχίζεται…

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ

comments powered by Disqus