Συνέντευξη του προπονητή Στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, Χαράλαμπου Ποσονίδη στον ΑέραFm

Συνέντευξη του προπονητή Στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, Χαράλαμπου Ποσονίδη στον ΑέραFm

Για τις διακρίσεις αθλητών στίβου της Γ.Ε.Α,για την προσπάθεια σχεδιασμού και την συνέχεια της παράδοσης και των διακρίσεων που γίνεται συλλογικά από τους ανθρώπους της Γ.Ε.Α,αλλά και για το διήμερο των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί στο Αγρίνιο, μίλησε στον ΑέραFm 99.50 ο προπονητής Στίβου Χαράλαμπος Ποσονίδης,φιλοξενούμενος στην πρωινή εκπομπή του Νότη Ρεντίφη.

Ο κ.Ποσονίδης αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της Γ.Ε.Α που στηρίζεται σε δύο άξονες ,στην βελτίωση των ταλαντούχων παιδιών και στην μετάδοση της αγάπης για τον αθλητισμό στα νέα παιδιά.

Όπως τόνισε η ανάγκη για άθληση είναι επιτακτική και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για μύηση νέων στον αθλητισμό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι,η Γ.Ε.Α μετά την αξιολόγηση από τον ΣΕΓΑΣ κατέλαβε την 27η θέση για το 2018 μεταξύ 300 σωματείων ,σημειώνοντας άνοδο 21 θέσεων από το 2017.

Στην συνέχεια ο κ.Ποσονίδης αναφέρθηκε στο διήμερο εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει η Γ.Ε.Α για το διήμερο 20 και 21 Οκτωβρίου στο Αγρίνιο, με το 1o Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού και τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου και Ποδηλασίας με την ονομασία «Τρέχω- Βαδίζω- Ποδηλατώ στην πόλη μου» .

Το “Τρέχω- Βαδίζω- Ποδηλατώ” ξεκίνησε πριν τρία χρόνια ως ιδέα για να αναδειχθεί η πόλη ,το Αγρίνιο,μέσα από τον Αθλητισμό.
Σκοπός είναι να κατέβουν οι οικογένειες,οι σύλλογοι και οι αθλητές στο δρόμο να ζωντανέψουν οι δρόμοι της πόλης τρέχοντας και ποδηλατώντας και απευθύνεται σε πολίτες όλων των ηλικιών.

Οι εγγραφές εξελίσσονται ικανοποιητικά και είναι ΔΩΡΕΑΝ ,ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων θα γίνει και το 1ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού με πολλές εκπλήξεις και βραβεία.

Απηύθυνε γενικό κάλεσμα για συμμετοχή και μέσα από οργανωμένες δομές να συμμετέχουν ομαδικά ,ώστε να αναδειχθεί ότι το Αγρίνιο είναι η πόλη που αγαπάμε η πόλη που ζούμε και η πόλη που το αξίζει.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ.Ποσονίδης.

comments powered by Disqus