Με επιτυχία στέφτηκε η συμμετοχή της εταιρείας “Φιλτροεμπορική Μουσακιάν” στην διεθνή έκθεση AUTOMECHANIKA 2018

Με επιτυχία στέφτηκε η συμμετοχή της εταιρείας “Φιλτροεμπορική Μουσακιάν” στην διεθνή έκθεση AUTOMECHANIKA 2018

Με επιτυχία στέφτηκε η συμμετοχή της εταιρείας “Φιλτροεμπορική Μουσακιάν” που κατασκευάζει τα διακεκριμένα πρωτογενή λιπαντικά “Meganol Lubricants” στην διεθνή έκθεση AUTOMECHANIKA 2018 που διεξήχθη στην Φρανκφούρτη στη Γερμανία. Η Automechanika είναι η μεγαλύτερη διεθνής εμπορική έκθεση για την αυτοκινητοβιομηχανία στο τμήμα Aftersales και OEM, συντήρησης, ανταλλακτικών και αξεσουάρ οχημάτων. Την φετινή έκθεση που διεξήχθη απο τις 11 έως και 15 Σεπτεμβρίου 2018, επισκέφτηκαν περισσότερα απο 133.000 άτομα απο 170 διαφορετικές χώρες, καθώς υπήρχαν περισσότεροι απο 5.000 διαφορετικοί εκθέτες προϊόντων αυτοκίνησης απο κάθε μήκος και πλάτος της υφηλίου. Μεταξύ αυτών ήταν και η “Φιλτροεμπορική Μουσακιάν” με έδρα το Αγρίνιο , παρουσιάζοντας τα διακεκριμένα πρωτογενή λιπαντικά Meganol Lubricants καθώς και την πλήρη γκάμα χημικών προϊόντων αυτοκίνησης Meganol Chemicals.

Λίγα λόγια για την Εταιρεία:
Η Φιλτροεμπορική Μουσακιάν από το 1980 εισάγει και διαθέτει φίλτρα, λιπαντικά, αξεσουάρ και πολλά ακόμη είδη αυτοκινήτου επώνυμων οίκων του εξωτερικού, σε συνεργεία, πρατήρια καυσίμων και καταστήματα ανταλλακτικών, στην Δυτική και Κεντρική Στερεά, στη Πελοπόννησο, στην Ήπειρο, στα Επτάνησα και στην Αττική.

Ξεκίνησε σαν προσωπική επιχείρηση με την επωνυμία Νικόλαος Μουσακιάν. Από το 1998 μετονομάστηκε σε Μουσακιάν Κυριάκος & Σία Ο.Ε.Ε. Σήμερα εξακολουθεί να έχει τον διακριτικό τίτλο Φιλτροεμπορική Μουσακιάν.

Η επιχείρηση άρχισε εισάγοντας και διαθέτοντας στην Δυτική, Στερεά και Ήπειρο φίλτρα και άλλα είδη αυτοκινήτου. Στην συνέχεια επεκτάθηκε στις υπόλοιπες περιοχές και αυξήθηκε η ποικιλία.

Αποκορύφωμα των προσπαθειών της «Μουσακιάν Κυριάκος & ΣΙΑ ΟΕΕ» αποτελεί η διαδικασία συσκευασίας από το 2006 των εξαιρετικής ποιότητας πρωτογενών λιπαντικών και χημικών με τον διακριτικό τίτλο «MEGANOL lubricants». Η εταιρεία πρόσφατα αναγνωρίστηκε και πιστοποιήθηκε απο τον Γερμανικό οργανισμό DQS και πλέον τόσο λιπαντικά Meganol Lubricants αλλά και τα χημικά προϊόντα παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015 και υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.

comments powered by Disqus