Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιτωλ/νίας για το θάνατο του Μιχάλη Φρίντζου

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιτωλ/νίας για το θάνατο του Μιχάλη Φρίντζου

Σήμερα μάθαμε την δυσάρεστη είδηση ότι ο σύντροφος Μιχάλης Φρίντζος έφυγε από τη ζωή. Οι σύντροφοι του και οι φίλοι του εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του για τον πρόωρο θάνατο του. Τον τελευταίο καιρό έδινε την μάχη με τον καρκίνο και η κατάσταση του είχε επιδεινωθεί. Ο σύντροφος Μιχάλης ήταν ένας από αυτούς που διακρίνονταν για την πίστη του στην υπόθεση της άλλης κοινωνίας, της κοινωνικής ευαισθησίας, της συντροφικότητας και της αλληλεγγύης. Από τα μαθητικά του χρόνια οργανώθηκε στην ΚΝΕ συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οργάνωσης με την συγκρότηση των μαθητικών οργανώσεων και του μαθητικού κινήματος από της αρχές της δεκαετίας του 80 στην πόλη μας και στο νομό. Στα φοιτητικά του χρόνια είχε δράση στο φοιτητικό κίνημα στην πόλη της Λάρισας όπου και σπούδασε.
Μετά τη διάσπαση του 89 εντάχτηκε στο ΝΑΡ και μετέπειτα στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Τα τελευταία του χρόνια ασχολήθηκε με το διάβασμα πολιτικών αναλύσεων και συμμετείχε στα κινήματα της πόλης. Ο σύντροφος Μιχάλης έδωσε με αποφασιστικότητα τoν αγώνα για μια καλύτερη ζωή, πίστεψε βαθιά στα ιδανικά της ελευθερίας ,της ισότητας, του κομμουνισμού και αυτό το δρόμο ακoλούθησε αταλάντευτα μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του με συνέπεια λόγων και έργων. Στην καθημερινότητα του αντιμετώπιζε τον συνάνθρωπο του με την ευγένεια και τον πολιτισμό που τον διέκρινε σε κάθε στιγμή της ζωής του.
Σύντροφε θα σε θυμόμαστε για πάντα. Έφυγες νωρίς αλλά όσα μας δίδαξε η στάση της ζωής σου θα μας συντροφεύουν για πάντα.
ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΡΝΑΝΙΑΣ

comments powered by Disqus