Δημήτρης Σταμάτης « Ήρθε η ώρα το Μεσολόγγι να ανοίξει τα φτερά του»

Δημήτρης Σταμάτης « Ήρθε η ώρα το Μεσολόγγι να ανοίξει τα φτερά του»

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του, ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες εκλογές του δήμου Μεσολογγίου, ο Δήμητρης Σταμάτης, παραχώρησε συνέντευξη στη Νανά Θεοδωροπούλου στην εκπομπή «ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» στον aeras fm 99.5 . Ο κ.Σταμάτης προετοιμάζεται για τις πρώτες ανακοινώσεις στα μέσα Νοεμβρίου όπου θα ανακοινώσει μέρος του προγράμματός του για το Μεσολόγγι της επόμενης τετραετίας καθώς και τα πρώτα στελέχη του συνδυασμού του.

Ο πολύπειρος πολιτικός στη συνέντευξη μίλησε για το όραμα του για το Μεσολόγγι, το δήμο που έχει άπειρες δυνατότητες, όπως είπε, αλλά δεν αξιοποιήθηκαν « Το Μεσολόγγι πρέπει να βαδίσει σε ένα δρόμο που θα τιμά την ιστορία και τις παραδόσεις του και να μπει σε μια πορεία Ευρωπαϊκή. Αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που με ώθησαν να μπω στη μάχη των εκλογών. Εχω εμπειρία σε θέματα ευρωπαϊκά, ήμουν στην επιτροπή Περιφερειαρχών και στο Συμβούλιο της Ευρώπης» τόνισε ο κ.Σταμάτης.

Ανέφερε τέλος ότι γνωρίζει καλά το δήμο και τα προβλήματα του, και δεν μπορεί αυτός ο τόπος να είναι στην στασιμότητα και την αφάνεια « ήρθε η ώρα το Μεσολόγγι να ανοίξει τα φτερά του» ανέφερε χαρακτηριστικά!

comments powered by Disqus