“ΣΙΩΠΗ” ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ

“ΣΙΩΠΗ” ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ

Επανήλθε στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Καζαντζής για τον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Καλαμπαλίκη και στα αποκαλυπτικά στοιχεία που έδωσε πριν από λίγες ημέρες στη δημοσιότητα και εγείρουν μείζον πολιτικό ζήτημα για την δημοτική αρχή Αγρινίου.

Πρόκειται για πολύ σοβαρή καταγγελία για τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Καλαμπαλίκη και τις αναθέσεις που γίνονται στην εταιρία με την επωνυμία SCANWEST SERVICE SCANIA, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Ε.Ε. στην οποία είναι μέλος ο υιός του με ποσοστό 98% και η σύζυγός του με 2%. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ο Νίκος Καζαντζής υπενθύμισε στο σώμα ότι ο κ. Καλαμπαλίκης είχε δεσμευτεί ότι θα παραιτούνταν εάν υπήρχε οποιαδήποτε εταιρία ή προμηθευτής του Δήμου Αγρινίου που θα ανήκε στον ίδιο ή σε μέλος της οικογένειάς του και κάλεσε να εξηγήσει για ποιον λόγο δεν έχει παραιτηθεί ενώ έχουν γίνει αναθέσεις στην εταιρία με την επωνυμία SCANWEST SERVICE SCANIA, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Ε.Ε., η οποία ανήκει κατά 100% στα δύο μέλη της οικογενείας του κ.Καλαμπαλίκη

Ο κ.Καζαντζής τόνισε με έμφαση ότι υπάρχει μείζον πολιτικό ζήτημα όχι μόνο για τον κ. Καλαμπαλίκη αλλά κυρίως για τον κ. Γιώργο Παπαναστασίου, καλώντας τον να πάρει θέση , όμως ο Δήμαρχος δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα του Δ.Σ όσο συζητούνταν το θέμα. Έτσι έμεινε αναπάντητο το ερώτημα του κ.Καζαντζή, γιατί δηλαδή τοποθέτησε εκ νέου στη θέση του τον κ. Καλαμπαλίκη, μιας και ο κ.Παπαναστασίου δήλωνε υπέρμαχος της κάθαρσης, σημείωσε ο κ. Νίκος Καζαντζής.

Ο κ. Καλαμπαλίκης προσπάθησε να απαντήσει με οικονομικά στοιχεία υποστηρίζοντας πως το συνεργείο της οικογένειας του είναι εξουσιοδοτημένο και έχει μειώσει στην Αντιδημαρχία του τις δαπάνες που αφορούν τις επισκευές- συντηρήσεις των οχημάτων και είπε πως και η κόρη του κ.Καζαντζή έχει μερίδιο σε ξενοδοχείο το οποίο έχει συνεργασία με το δήμο.

Απαντώντας ο κ.Καζαντζής χαρακτήρισε τον κ.Καλαμπαλίκη φθηνό συκοφάντη, ο οποίος παρότι είναι πολιτικά και ηθικά έκθετος, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τον συνδέει με γεγονότα ευφάνταστα όταν είναι γνωστό τοις πάσι στο Αγρίνιο ότι ο ίδιος ουδεμία σχέση έχει με την επιχείρηση αυτή , ούτε είναι Αντιδήμαρχος, ούτε και όταν ήταν Αντιδήμαρχος έκανε αναθέσεις σε επιχείρηση της οικογενείας του!!

Στο θέμα παρενέβη και ο κ.Δημήτρης Τραπεζιώτης τονίζοντας πως ο κ.Καζαντζής έχει δίκιο και πως οι καταγγελίες του έχουν βάση και παρουσίασε νέα στοιχεία, τονίζοντας πως ο κ.Καλαμπαλίκης απέκρυψε πως έχει συναλλαγές με το δήμο, υπενθυμίζοντας πως με βάση συγκεκριμένο άρθρο παρανομεί και έχει υποχρέωση να το κάνει δηλαδή ότι θα πρέπει να δηλώνει κάθε σχέση με θέματα του δήμου. Μάλιστα ο κ. Τραπεζιώτης κάλεσε τόσο τον κ.Παπαναστασίου όσο και τον κ. Καλαμπαλίκη να απαντήσουν, αν όλα αυτά δηλώθηκαν, όμως απάντηση δεν πήρε!!

agriniosite.gr

comments powered by Disqus