Μάχη για μία θέση στο SURVIVOR

Μάχη για μία θέση στο SURVIVOR

Στις αρχές της καινούργιας χρονιάς, μέσα στον Ιανουάριο, είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης.
Ένα SURVIVOR αρκετά διαφορετικό από αυτά που έχουμε παρακολουθήσει αφού ο ΣΚΑΪ με την εταιρεία παραγωγής, την Acun Medya, σκοπεύουν να το κάνουν… εθνικής σημασίας με έλληνες διαγωνιζόμενους να προσπαθούν να επιβιώσουν και να κερδίσουν απέναντι σε τούρκους διαγωνιζόμενους.

Ως εκ τούτου λοιπόν οι διαγωνιζόμενοι που θα είναι σε αυτό από κάθε χώρα θα είναι λιγότεροι από τους προηγούμενους κύκλους και όπως φαίνεται θα γίνει σκληρός αγώνας μεταξύ τους για να αποφασιστεί ποιοι θα πάρουν το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο. Ο αριθμός των αιτήσεων είναι ήδη πολύ υψηλός και για αυτό από αυτό το σαββατοκύριακο η εταιρεία παραγωγής ξεκινά τα κάστινγκ για να επιλέξει αυτούς που θα αγωνιστούν με τα χρώματα της χώρας μας. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου την επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσουν κι οι επαφές με πρόσωπα από το χώρο του εγχώριου θεάματος και αθλητισμού, γιατί όπως είναι λογικό και το Survivor θέλει τους celebrities του! Βέβαια το ερώτημα είναι αν οι υπεύθυνοι της τούρκικης εταιρείας παραγωγής κάνουν καλές επιλογές από τους χιλιάδες έλληνες υποψήφιους ώστε να βρεθούν δυνατοί παίκτες απέναντι στην τούρκικη ομάδα…!

newsit.gr

Κατηγορία: Media

comments powered by Disqus