Πυροβολισμοί στην Κηφισιά – Εισβολή ληστών σε σπίτι επιχειρηματία – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ιδιοκτήτης

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά – Εισβολή ληστών σε σπίτι επιχειρηματία – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ιδιοκτήτης

Οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι στην Κηφισιά τα ξημερώματα – Ο ιδιοκτήτης φαίνεται ότι αντέδρασε και τον πυροβόλησαν δύο φορές – Το θύμα είναι 52 ετών, γνωστός επιχειρηματίας – Μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο – Οι πυροβολισμοί σήμαναν συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.
Αιματηρή ληστεία στην Κηφισιά. Ξημερώματα, λίγα λεπτά μετά τις πέντε, ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Την ώρα της εισβολής των ληστών μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο 52χρονος επιχειρηματίας, η σύζυγός τους και τα δύο ενήλικα παιδιά τους.

Ο τρόμος είχε την μορφή δύο κουκουλοφόρων ληστών. Όλα δείχνουν ότι οι δράστες εισέβαλαν με όπλα και όταν ο ιδιοκτήτης αντέδρασε δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν δύο φορές. Ο άτυχος 52χρονος μεταφέρθηκε με δύο τραύματα στην πλάτη στο νοσοκομείο Γ. Γεννημετάς και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Οι δράστες φαίνεται ότι ήταν αποφασισμένοι για όλα. Γνώριζαν προφανώς ότι ολόκληρη η οικογένεια βρίσκεται στο σπίτι και έτσι πήγαν οπλισμένοι και με κουκούλες. Όταν ο άτυχος ιδιοκτήτης ένα τέταρτο μετά τις πέντε αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει και πήγε να ελέγξει ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους αδίστακτους δράστες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δράστες δεν δίστασε να χτυπήσει στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου τον άτυχο 52χρονο και στη συνέχεια να τον πυροβολήσει δυο φορές σχεδόν εξ επαφής. Γεγονός που μαρτυρά ότι οι δράστες ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δυο επικίνδυνους ληστές.

newsit.gr

comments powered by Disqus