Αγρίνιο: Μέσα στη λάσπη στη Δελφών-Έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων

Αγρίνιο: Μέσα στη λάσπη στη Δελφών-Έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων

Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής Δελφών στο Αγρίνιο αλλά και όσοι διέρχονται από εκεί για την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο δρόμος, που παραμένει σε τριτοκοσμική κατάσταση. Ανησυχούν μάλιστα έντονα, καθώς ο χειμώνας ήρθε και μαζί και η λάσπη, ενώ μετ’ εμποδίων γίνεται η πρόσβασή στα σπίτια τους και η διέλευση των μαθητών στο Λύκειο και στο Γυμνάσιο της περιοχής, αφού πρόκειται για δρόμο που έχει αυξημένη κίνηση
«Το χειμώνα με την πρώτη βροχόπτωση γεμίζουμε λάσπες » κατήγγειλε στο agriniosite.gr κάτοικος της περιοχής που απέστειλε και το φωτογραφικό υλικό.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση αυτή που βιώνουν τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει πλέον αφόρητη και όλοι μαζί οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημά τους: «Με ένα καραβάκι να μας μεταφέρουν από την μια άκρη στην άλλη!Ένα μήνα και αυτό το χαλί. Πήρα το δήμο Αγρινίου και η απάντηση, εντάξει ρε φίλε από τον δήμο είμαστε τι θες να κάνουμε.Αλήθεια γιατί πληρώνουμε δημοτικά τέλη όλο αυτό το διάστημα, μας αξίζει αυτή η κατάσταση; » καταλήγει ο καταγγέλλων.

agriniosite.gr

comments powered by Disqus