Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Βόλτα για δύο στα βόρεια προάστια!

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Βόλτα για δύο στα βόρεια προάστια!

Τι και αν στην αρχή της σχέσης τους προσπαθούσαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, πλέον ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού δεν κρύβουν ότι είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένο. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις και οι βραδινές έξοδοι όλο και αυξάνονται ενώ δεν διστάζουν να μιλήσουν σε συνεντεύξεις τους ο ένας για τον άλλον, με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Δεν είχα κανένα λόγο να κρύψω τη σχέση μου μαζί της. Χαίρομαι που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή μου η Κατερίνα. Είναι ένα πλάσμα εξαιρετικό σε πολλούς τομείς», δήλωσε πριν μερικές ημέρες ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την αγαπημένη του. Το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz ανυπομονεί να περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους – τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση – η Κατερίνα και ο Γιάννης θα βρουν τον χρόνο να ζήσουν μαγικές στιγμές στις φετινές γιορτές.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, μάλιστα, απαθανάτισε πριν μερικές ημέρες τους δύο αγαπημένους ηθοποιούς σε μία ρομαντική βόλτα στην Κηφισιά. Οι δυο τους, όπως ήταν επόμενο, δεν πέρασαν απαρατήρητοι από τον κόσμο και αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα έκαναν τον περίπατο και τα ψώνια τους στα βόρεια προάστια.

tlife.gr

comments powered by Disqus