Έργο διαμόρφωσης προαυλίου Γυμνασίου Θέρμου

Έργο διαμόρφωσης προαυλίου Γυμνασίου Θέρμου

Έργο διαμόρφωσης προαυλίου Γυμνασίου Θέρμου : Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ των υπονομευτών και των πολιτικών λασπολόγων .

Χρειάστηκαν δυο χρόνια αγώνα του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής Θέρμου για να ξεκινήσει ένα αυτονόητο και κατεπείγον έργο για τα παιδιά του δήμου μας , τους μαθητές μας και τους εκπαιδευτικούς , όπως η διαμόρφωση προαυλίου του Γυμνασίου Θέρμου .
Ενώ εξασφαλίσαμε με κόπους τις πιστώσεις από τον Ιανουάριο του 2017 και επιλέξαμε λόγω της αναγκαιότητας του έργου και του επείγοντος την νόμιμη διαδικασία της διαπραγμάτευσης με έκπτωση , ατυχώς, δεν υπολογίσαμε την πολιτική εμπάθεια του αρχηγού της αντιπολίτευσης και ορισμένων δημοτικών συμβούλων που λόγω της τυφλής αντιπολιτευτικής μανίας κατά του δημάρχου και της βουλιμίας τους για την εξουσία , χωρίς να σέβονται τους μαθητές μας και τα τρία ατυχήματα που συνέβησαν, με κάθε τρόπο προσπαθούσαν να ματαιώσουν οριστικά την εκτέλεση του έργου !
Στην μεθοδολογία τους ήταν καθοδηγούμενοι από τον πολιτικό τους «κηδεμόνα» γνωστό σε όλους μας , που επιθυμεί την παλινόρθωση και την διαιώνιση της παρακμής , προκειμένου να καλύψει την ανυπαρξία της δικής του παρουσίας και πρωτοστατεί σήμερα στο παρασκήνιο με την υπονόμευση και την πολιτική κακότητα κατά του νυν δημάρχου .
Με έξι (6) τουλάχιστον ενστάσεις οι γνωστοί κύκλοι προσπάθησαν να ματαιώσουν το έργο κατασκευής του προαυλίου , προκειμένου να έχουν σημαία αντιπολίτευσης στις προσεχείς εκλογές, όπως έπραξαν και κατά τον αγιασμό έναρξης των μαθημάτων της φετινής χρονιάς στο Γυμνάσιο Θέρμου . Επίσης , μόλις προχθές την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 , ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Κασόλας προσήλθε ενώπιων των διδασκόντων του Γυμνασίου Θέρμου , όπου διακήρυξε …ότι ο ίδιος είναι ο σημαιοφόρος της διαφάνειας , των ανοιχτών διαγωνιστικών διαδικασιών και παρέπεμψε την εκτέλεση του έργου για την επομένη δημοτική περίοδο , ενώ έδειξε τον υπαίτιο της καθυστέρησης όχι των εαυτό του αλλά …τον δήμαρχο .
Εδώ ισχύει η ρήση του Γέρου της Δημοκρατίας , «Εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος».  
Το αρμόδιο Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου σε ολομέλεια ΔΙΚΑΙΩΣΕ τις επιλογές του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής και αποφάνθηκε για το σύννομο των ενεργειών τους , ΕΝΕΚΡΙΝΕ το χρηματικό ένταλμα και σε λίγες μέρες υλοποιείται το έργο διαμόρφωσης του προαυλίου χώρου και άλλη μια δέσμευση μας γίνεται πράξη .
Για μια ακόμη φορά η υπονόμευση και η πολιτική λάσπη δεν «πέρασε», γιατί ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή πολιτεύονται με διαφάνεια , αμεροληψία και ισοπολιτεία .
Μας ενδιαφέρουν οι επόμενες γενιές και όχι οι επόμενες εκλογές !

Θέρμο 7/12/2018
Εκ του Γραφείου Τύπου του Δημάρχου Θέρμου.

comments powered by Disqus