Μεσολόγγι: Ενδυναμώνεται κι άλλο στις Οινιάδες ο Κώστας Λύρος

Μεσολόγγι: Ενδυναμώνεται κι άλλο στις Οινιάδες ο Κώστας Λύρος

Ως Πρόεδρος της Τ.Κ. Μάστρου και ενεργός πολίτης στο τόπο μας, ως άνθρωπος που ζω και δραστηριοποιούμαι σε αυτόν δεν μπορώ παρά να αντιλαμβάνομαι άμεσα και σε καθημερινή βάση τα προβλήματα, που ταλαιπωρούν όλους μας. Είναι αυτά που με έχουν οδηγήσει στην απόφαση να μην πάψω να παλεύω και να προσπαθώ για το καλύτερο.

Πολλά από αυτά είναι απλά και χρειάζεται απλώς κάποιος να ασχοληθεί πραγματικά για την επίλυσή των, κάποια άλλα χρειάζονται πιο συντονισμένη δράση και προγραμματισμό. Σε κάθε περίπτωση τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερη αν η Αρχή του τόπου μας δεν βάλει στην άκρη τα προσωπικά της, μικρά και ιδιοτελή συμφέροντα και να δουλέψει με γνώμονα το κοινό καλό.

Πιστεύω ότι ο Κώστας Λύρος αγαπά τον τόπο μας και θέλει με τις δικές του δυνάμεις να τον βοηθήσει όσο μπορεί, χωρίς να αποσκοπεί σε τίποτε άλλο πέρα απ’ αυτό. Η πολύχρονη ενασχόλησή του με τα κοινά, η εμπειρία του στα τεχνικά, και όχι μόνο, θέματα, η κοινωνική του ευαισθησία και η καθαρότητα του βίου του, αποτελούν εγγύηση για μια δημαρχιακή θητεία, παραγωγική, αποτελεσματική και έντιμη.

Επειδή θέλω και εγώ να είμαι μέρος της λύσης των προβλημάτων, αλλά και επειδή αισθάνομαι ευθύνη για τον τόπο μου αποφασίζω να συστρατευθώ ως υποψήφιος στον προεκλογικό του αγώνα, για ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!

Γιώργος Μάτσικας

Πρόεδρος Τ.Κ. Μάστρου

aixmi-news.gr

comments powered by Disqus