Αινιγματική η στάση της Όλγας Φαρμάκη: Αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor;

Αινιγματική η στάση της Όλγας Φαρμάκη: Αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor;

Μπορεί το Survivor να κάνει διάλειμμα από τις οθόνες μας λόγω του Πάσχα, ωστόσο, πληθώρα διαδικτυακών δημοσιευμάτων κάνει λόγο για επικείμενη οικειοθελή αποχώρηση της Όλγας Φαρμάκη, αναστατώνοντας το κοινό του παιχνιδιού!

Σύμφωνα με όσα γράφονται, η fashion blogger έχει περιέλθει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ζήτησε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, προκαλώντας «συναγερμό», τόσο στους Διάσημους, όσο και στην παραγωγή.

Σε πρόσφατο επεισόδιο είδαμε την Όλγα να κάθεται μόνη της σε ένα βράχο και να είναι σκεπτική, ενώ συμπαίκτες της, όπως ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Κατερίνα Δαλάκα, δήλωσαν στην κάμερα ότι νιώθει πίεση και δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους.

Κατά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η παραγωγή προσπάθησε να μεταπείσει την fashion blogger και να μην αποχωρήσει. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να δούμε αν θα μείνει στο παιχνίδι, ή θα γίνει η τέταρτη που φεύγει οικειοθελώς από τον φετινό κύκλο, μετά τους Ζωή Ανδρονικίδου, Μαρία Σαμαρίνου και Θοδωρή Θεοδωρόπουλο.

newpost.gr

Κατηγορία: Media

comments powered by Disqus