Υπόθεση Λαγούδη: Έγινε στην Αθήνα η νέα πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο της 44χρονης

Υπόθεση Λαγούδη: Έγινε στην Αθήνα η νέα πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο της 44χρονης

Το χρυσαφί αυτοκίνητο μέσα στο οποίο η άτυχη 44χρονη εντοπίστηκε νεκρή αναμένεται ότι θα φτάσει σήμερα στην Αθήνα. Ο δικηγόρος της οικογένειας εκτιμά ότι η πραγματογνωμοσύνη θα δώσει απαντήσεις και θα ρίξει «φως» στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο.

Το αυτοκίνητο, στο οποίο έγινε η τραγωδία στη λίμνη Τριχωνίδα, βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου. Η οικογένεια, που επιμένει ότι ο θάνατος της Ειρήνης οφείλεται σε δολοφονία, θεωρεί ότι τα στοιχεία που θα προκύψουν από την εξέτασή του οχήματος θα οδηγήσουν στην άκρη του νήματος για τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το θάνατο του δικού τους ανθρώπου.

Ένα νέο εύρημα «τάραξε» τις έρευνες

Τις προηγούμενες ημέρες, σε αυτοψία που διενεργήθηκε για λογαριασμό της οικογένειας εντοπίστηκε ένα μαύρο κομποσκοίνι χειρός με δύο μπλε χάντρες. Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας, κ. Βασίλη Ταουξή, το αντικείμενο δεν ανήκει στην Ειρήνη Λαγούδη. «Μιλάμε για ένα μεγάλο κομποσκοίνι, που μπαίνει σε αντρικό χέρι κι όχι σε γυναικείο», δήλωσε στο protothema.gr, διευκρινίζοντας ότι έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση DNA. Ο κ. Ταουξής εκτιμά ότι το κομποσκοίνι, που βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού «αποσπάστηκε στην αψιμαχία που έγινε , στη μάχη που έγινε στην καμπίνα του μικρού αυτοκινήτου».

protothema.gr

comments powered by Disqus