«Η απόφαση του Ολυμπιακού για Μιραλάς» – Δεν υπάρχει οψιόν αγοράς

«Η απόφαση του Ολυμπιακού για Μιραλάς» – Δεν υπάρχει οψιόν αγοράς

Ιδιαίτερη θεωρείται η περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς για τον Ολυμπιακό.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν γνωστά τα ονόματα αρκετών ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται στην ομάδα για την επόμενη σεζόν, το όνομα του Βέλγου φορ δεν ήταν σε αυτή τη λίστα, παρότι δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα στην επιστροφή του.

Σήμερα, όμως, η βελγική ιστοσελίδα «voetbalbelgie» αναφέρει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αποφασίσει να μην ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του διεθνούς άσου, η οποία φτάνει κοντά στα 6 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, ενδιαφέρον για την απόκτηση του 31χρονου παίκτη έχει εκδηλώσει η Σταντάρ Λιέγης, η οποία θέλει την επόμενη σεζόν να μπει δυνατά στην επίτευξη των στόχων της.

Δεν υπάρχει οψιόν αγοράς για Μιραλάς!

Έχει την τιμητική του τις τελευταίες μέρες ο Κέβιν Μιραλάς, παρότι ζήτησε απ’ όλους να σταματήσουν τα μεταγραφικά σενάρια και έγραψε στα social media ότι το μυαλό του είναι αποκλειστικά στον Ολυμπιακό.

Στο Βέλγιο όμως συνεχίζουν το… βιολί τους. Επέμεναν ότι η Σταντάρ θα κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι και συμπλήρωναν πώς το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην Λιέγη.

Συν τοις άλλοις έκαναν ένα “φάουλ”, λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς των 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία οψιόν αγοράς στη συμφωνία ανάμεσα σε Έβερτον και Πειραιώτες.

Μάλιστα, τα “ζαχαρωτά” έχουν ξεκαθαρίσει πώς δεν θα τον πουλήσουν τις πρώτες μέρες του Ιουνίου, αλλά θα περιμένουν πρώτα να δουν την πορεία του στο Μουντιάλ (αν και εφόσον κληθεί στην Εθνική Βελγίου) και μετά να εξετάσουν τις προτάσεις που θα έχουν στα χέρια τους.

Κατά συνέπεια, έχει πολλά ψωμιά η υπόθεση του Μιραλάς. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, όμως στο Λιμάνι ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει στο 100% τις προθέσεις τους αναφορικά με το τι σκέφτονται για τον Βέλγο. Οψιόν αγοράς πάντως δεν υπάρχει.

ΠΗΓΗ: filathlos

comments powered by Disqus