«Ρωτούσα από γραφείο σε γραφείο αν θα πάω στο Survivor»

«Ρωτούσα από γραφείο σε γραφείο αν θα πάω στο Survivor»

Υπάρχουν δουλειές που ίσως δεν έπρεπε να πάω γιατί δεν θα έκανε καλό στο προφίλ μου, αλλά τις έκανα γιατί έπρεπε να…”

Ο Γιώργος Λιανός μέσα σε μια μέρα από όταν ειδοποιήθηκε, βρέθηκε να φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο, ως συμπαρουσιαστής του Σάκη Τανιμανίδη στο Survivor 2. Τι έγινε όμως με το Survivor 3; Ο ίδιος εξομολογείται στο Dot:

«Γενικά στην Acun Medya υπάρχει ένα κλίμα ότι είμαστε παρέα, επομένως συνεχίζουμε. Ήμουν ο τρελός που πήγαινε από γραφείο σε γραφείο και ρωτούσα «Παιδιά τι έγινε, φεύγουμε φέτος; Ετοιμάζω βαλίτσα ή μένω; Ενημερώστε με». Και όλοι οι άλλοι ήταν κανένα πρόβλημα, εννοείται.

Φλέρταρα με την υπερκόπωση πάρα πολλές φορές. Δεν έλεγα όχι σε πάρα πολλές δουλειές γιατί έβλεπα ότι υπάρχουν χρέη, υποχρεώσεις… Υπάρχουν δουλειές που ίσως δεν έπρεπε να πάω γιατί δεν θα έκανε καλό στο προφίλ μου, αλλά τις έκανα γιατί έπρεπε να γίνουν για να είμαι όσο το δυνατόν πιο σωστός στις υποχρεώσεις μου.

Η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες μέρες στο περσινό Survivor δεν ήμουν καλός, ήμουν πολύ αγχωμένος και ήθελα καθοδήγηση και από τον Σάκη, ο οποίος προσπάθησε να με χαλαρώσει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή το κατάφερα και πήρα και τα εύσημα και ήμουν πολύ χαρούμενος».

Κατηγορία: Media

comments powered by Disqus