Ένα μοναδικό Ford με την υπογραφή της Harley-Davidson

Ένα μοναδικό Ford με την υπογραφή της Harley-Davidson

Η Harley-Davidson σε συνεργασία με την Tuscany Motor Company έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην έκθεση του Σικάγο παρουσιάζοντας το Ford F-150 Harley-Davidson το οποίο είναι έτοιμο για παραγγελία με τιμή που ξεκινά λίγο πάνω από τα $97.000.

Η ειδική έκδοση, στην εξέλιξη της οποίας δεν εμπλέκεται η Ford, είναι εξοπλισμένη με ανάρτηση BDS, ελατήρια FOX και ελαστικά παντός εδάφους 35″ όπως και το αντίστοιχο concept car που είχε παρουσιαστεί το καλοκαίρι.

Σχεδιαστικά, το μοντέλο ξεχωρίζει χάρη στις ζάντες 22″, τη νέα γρίλια, την εισαγωγή αέρα στο καπό, τις επεκτάσεις των φτερών, την προστατευτική ποδιά, την μπάρα LED στον εμπρός προφυλακτήρα, τα ηλεκτρικά αναδιπλούμενα σκαλοπάτια στα μαρσπιέ, τα φιμέ τζάμια, την εξάτμιση Flowmaster με αλουμινένιες απολήξεις και φυσικά την πίσω πόρτα με το έμβλημα της Harley-Davidson.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα με πορτοκαλί λεπτομέρειες, πίνακα οργάνων από ανοξείδωτο ατσάλι, μεταλλικά πεντάλ, αρκετά λογότυπα της Harley-Davidson και μια αριθμημένη πλακέτα.

drive.gr

comments powered by Disqus