Οργισμένη η Μπακοδήμου στο Power of Love: «Τσάμπα μαγκιές»! – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια όταν έφυγε!

Οργισμένη η Μπακοδήμου στο Power of Love: «Τσάμπα μαγκιές»! – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια όταν έφυγε!

Σκηνές απίστευτης έντασης διαδραματίστηκα στο Power Of Lοve το απόγευμα της Πέμπτης, με την Μαρία Μπακοδήμου να γίνεται έξαλλη από ένα περιστατικό. Πρόκειται για το βίντεο όπου ο Αντώνης Χρόνης φαίνεται να κάνει τηλεφωνική φάρσα σε πιτσαρία βρίζοντας.

Η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε στο σπίτι του Power of Love και αφού προβλήθηκε το βίντεο, ξέσπασε: «Πώς νιώθεις που θα το δει η μαμά σου; Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να σέβεσαι λίγο παραπάνω. Αυτή η συμπεριφορά προσβάλει εσένα, την οικογένειά σου και εμάς. Θα ήθελα να προσέξετε όλοι σας πάρα πολύ τον τρόπο που συμπεριφέρεστε. Φέρνετε όλους μας σε πολύ δύσκολη θέση. Αντώνη προσωπικά ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση γι’ αυτό. Δουλεύουμε μαζί, είμαστε στον ίδιο χώρο. Από εμένα προσωπικά θα πάρεις μια κίτρινη κάρτα. Τσάμπα μαγκιές δεν περνάνε με τίποτα! Κυριολεκτικά τσάμπα μαγκιά! Βρίζω κάποιον σε ξένη γλώσσα και από το τηλέφωνο. Σήμερα, λοιπόν, δεν θα ανοίξουν οι πόρτες».

Μόλις αποχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου, ωστόσο, έγινε ο κακός χαμός. Ο Παύλος Παπαδόπουλος και ο Αντώνης Χρόνης ξεκίνησαν έναν απίστευτο καβγά! Μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια!

zappit.gr

Κατηγορία: Media

comments powered by Disqus