Ειδικευόμενη «γιατρός μαϊμού» με πλαστό πτυχίο στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας

Ειδικευόμενη «γιατρός μαϊμού» με πλαστό πτυχίο στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας

Μια πολύ παράξενη υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας, απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Πρέβεζας, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια.

Σύμφωνα με αυτή την απόφαση , η ειδικευόμενη ιατρός ανέλαβε υπηρεσία στο Νοσοκομείο την 08-01-2018 και η σύμβασής της έληγε κανονικά την 8-1-2019,ενώ διορίστηκε στο Παθολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου ως ειδικευόμενη ιατρός με την από 16-8-2014 απόφαση του Υπουργείου Υγείας, για να αρχίσει την άσκησής της στην ιατρική ειδικότητα της Παθολογίας μέχρι τη συμπλήρωση ενός (1) έτους, που προ απαιτείται για την απόκτηση τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας.

Η εν λόγω «γιατρός» , όπως προκύπτει από την έρευνα της Διοίκησης του Νοσοκομείου Πρέβεζας είχε καταθέσει πλαστό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο της L’ Aquila Ιταλίας. Το μαϊμού πτυχίου ανακαλύφθηκε έπειτα από έγγραφο της, που έστειλε η αρμόδια υπηρεσία στην Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη για έλεγχο γνησιότητας του τίτλου σπουδών.

Η απάντηση της Πρεσβείας δεν βεβαίωνε , ούτε την απονομή του πτυχίου στην Ιατρική και Χειρουργική, ούτε την αναγνώριση της ικανότητας άσκησης επαγγέλματος Ιατρού Χειρουργού στην εν λόγω ιατρό.

Ακολούθησε και τηλεφωνική επικοινωνία της Διοίκησης του Νοσοκομείου της Πρέβεζας τόσο με την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη, όσο και με το τμήμα Ειδικευομένων Ιατρών του Υπουργείου Υγείας.

Όλα αυτά όπως ήταν αναμενόμενο, οδήγησαν τον διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Μιλτιάδη Παππά στην καταγγελία της σύμβασης με την εν λόγω ιατρό, η οποία πλέον αποτελεί παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Νοσοκομείου

mypreveza.gr

comments powered by Disqus