Με προβλήματα ο Παναιτωλικός ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Με προβλήματα ο Παναιτωλικός ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς δεξί μπακ έμεινε ο Παναιτωλικός ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς όπως αναμενόταν τόσο ο Λιάβας όσο και ο Μαρινάκης δεν είναι διαθέσιμοι. Εκτός και οι Μάλης και Κυριακίδης.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τη Δευτέρα (25/02) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο με τον Τραϊανό Δέλλα να καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες που έχουν προκύψει καθώς στο δεξί άκρο της άμυνας υπάρχει πρόβλημα μιας και οι Γιώργος Λιάβας και Νίκος Μαρινάκης είναι νοκ-άουτ με τραυματισμό και ίωση αντίστοιχα.

Επίσης για τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω ίωσης μένει εκτός και ο Αλέξανδρος Μάλης, ενώ κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι την τελευταία στιγμή άφησαν νοκ-άουτ και τον Δημήτρη Κυριακίδη, με τον Νίκο Γιαννακόπουλο να διατηρείται κάτω από τα δοκάρια.

Η αποστολή του Παναιτωλικού για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ντίας, Ουίλιαν, Παρράς, Μιχάι, Μοράρ, Μάζουρεκ, Γιαννιώτης Δ., Πάουλο, Τσιγγάρας, Άργκους, Βασιλούδης, Γκούγκα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μανά, Μπελεβώνης.

gazzetta.gr

comments powered by Disqus