“Αριστερόστροφη” Στρατηγική ….

“Αριστερόστροφη” Στρατηγική ….

Με νύχια και με δόντια” πληροφορείται η στήλη προσπαθεί ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου να αναστρέψει το “αρνητικό” κλίμα που υπάρχει στην παράταξή του, ρίχνοντας στη μάχη των εκλογών πρόσωπα που δεν προέρχονται από τη ΝΔ αλλά κυρίως από τον κεντροαριστερό χώρο, προσπαθώντας να κόψει πόντους κυρίως από την υποψήφια Δήμαρχο, Χριστίνα Σταρακά.

Οι ίδιες μας πληροφορίες λένε πως ο κ.Παπαναστασίου είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα μηνύματα που παίρνει από τον κόσμο, από το λιγοστό ή και μηδενικό έργο των συνεργατών του, ιδιαίτερα όσων κατέχουν θέσεις κλειδιά αλλά και ορισμένων άλλων που τον έχουν “εκθέσει” με την προσωπική τους τακτική και έτσι φαίνεται πως αποφάσισε σταδιακά να τους βάλει στο “περιθώριο” ρίχνοντας, στη πρώτη γραμμή της μάχης, νέες υποψηφιότητες και εφόσον επανεκλεγεί, το πιθανότερο είναι να τους αξιοποιήσει!

Μάλιστα σήμερα ξαναφούντωσαν τα σενάρια για απόσυρση της υποψηφιότητας του κ.Δημήτρη Τραπεζιώτη, μετά και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Κουρουμπλή με τον Γ.Παπαναστασίου. Μάλιστα ενδέχεται η τακτική αυτή του κ.Παπαναστασίου να συνεχιστεί, ασκώντας “πιέσεις” για συνεργασία και σε άλλους από την κεντροαριστερά.

comments powered by Disqus