Ο Π.Μπεσίνης στον aerafm 99.50 για τις εργασίες στη Γρίβα και την ανακοίνωση των καταστηματαρχών!

Ο Π.Μπεσίνης στον aerafm 99.50 για τις εργασίες στη Γρίβα και την ανακοίνωση των καταστηματαρχών!

Για τις εργασίες ανάπλασης και ανακατασκευής που ξεκίνησαν στο τμήμα της οδού Γρίβα, τμήματος που διασταυρώνεται με την οδό Α. Παναγόπουλου και την οδό Μπαϊμπά μίλησε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Παναγιώτης Μπεσίνης στην εκπομπή “ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ” στον aeras fm 99.5 και στους δημοσιογράφους Νανά Θεοδωροπούλου και Δημήτρη Παπαδάκη.

Ο κ.Μπεσίνης έκανε λόγο για σημαντικό έργο στο κέντρο της πόλης, μιας και πρόκειται για υποδομές δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού, οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης, πεζοδρόμια αλλά οριζόντια και κάθετη σήμανση.
Αναφορικά με τους επαγγελματίες που έχουν καταστήματα στο σημείο που γίνονται τα έργα και αντέδρασαν έντονα ζητώντας την έναρξη των εργασιών μετά την εορταστική περίοδο του Πάσχα αλλά δεν εισακούστηκαν, ο κ.Μπεσίνης υποστήριξε ότι δεν ενημερώθηκε για την ανακοίνωση, εμμέσως πλην σαφώς είπε πως είναι ακατανόητες οι αντιδράσεις, υπό την έννοια ότι ο δήμαρχος Αγρινίου είχε ενημερώσει ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν το Μάρτιο και έχει δεσμευτεί να ολοκληρωθούν πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Τέλος είπε πως κακώς στην ανακοίνωσή τους ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ οι καταστηματάρχες που εδρεύουν επί της οδού Γρίβα έκαναν λόγο πως αυτή η αναστάτωση να μην δημιουργείται καθαρά για προεκλογικούς λόγους!
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον aeras fm 99.5 και στους δημοσιογράφους Νανά Θεοδωροπούλου και Δημήτρη Παπαδάκη.

comments powered by Disqus