Νίκος Καζαντζής | Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου

Ελισάβετ (Μπετυ) Πολονύφη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Γ. Παπαναστασίου

Ελισάβετ (Μπετυ) Πολονύφη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Γ. Παπαναστασίου

Η Ελισαβετ (Μπετυ) Πολονυφη κόρη του Ιωάννη Πολονύφη και της Μαρίας Παπαδογεώργου, γεννήθηκε στο Αγρίνιο όπου ζει με την οικογένεια της.
Σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακο Πανεπιστήμιο και εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας στο 3ο ΓΕΛ Αγρινίου. Η διάθεση για προσφορά και δημιουργική απασχόληση την ώθησε να συμμετάσχει σε πολλές πολιτιστικές και περιβάλλοντικες δράσεις με τους μαθητές της. Είναι παντρεμένη με τον έμπορο Μυστακιδη Πέτρο και μητέρα τριών παιδιών
Αποδέχομαι την άκρως τιμητική πρόταση του Γιώργου Παπαναστασιου και συστρατευομαι στην προσπάθεια του. Τα τελευταία χρόνια έγιναν πολλά στην πόλη μας. Γνωρίζω ότι έχουν προγραμματιστεί ακομη περισσότερα. Θέλω κι εγώ, μακριά από πολιτικές αγκυλώσεις, να συμβάλλω στη μεγαλη προσπάθεια για τον τόπο μου. Θέλω ένα Αγρίνιο σύγχρονο, μια “έξυπνη” πόλη, μια πόλη του πολιτισμού και της δημιουργίας. Η ανάγκη να ζήσουν τα παιδιά μου σε μια κοινωνία ποιότητας και ευημερίας είναι για μένα κινητήριος δύναμη. Έχω διάθεση να εργαστώ σκληρά για να τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ το Γιωργο Παπαναστασιου για την πρόσκληση που μου απηύθυνε, μια πρόσκληση που μετατρέπεται σε προσωπική πρόκληση.

comments powered by Disqus