Καταγγελία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την αδρανοποίηση στην ΣΤΕΓ

Καταγγελία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την αδρανοποίηση στην ΣΤΕΓ

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καταγγέλλουμε ανοιχτά την ΠΑΣΠ για την αδρανοποίηση του σπουδαστικού συλλόγου στην ΣΤΕΓ επί χρόνιας βάσης.

Ουδέποτε όλα αυτά τα χρόνια που εκλέγεται ως πρώτη δύναμη η ΠΑΣΠ μετά το πέρας των σπουδαστικών εκλογών δεν γίνεται σύσταση του εκτελεστικού οργάνου του σπουδαστικού συλλόγου της ΣΤΕΓ.

Ουσιαστικά αφήνετε στην στασιμότητα τον σπουδαστικό σύλλογο που είναι το επίσημο όργανο εκπροσώπησης των σπουδαστών και είναι αρμόδιο για την διευθέτηση και την επίλυση των προβλημάτων της σχολής μας. Άραγε υπάρχει κάποια σκοπιμότητα με αυτές σας τις πολιτικές ;

Μάλλον σας βολεύει να είναι μη ενεργός ο σύλλογος εν μέσω εξελίξεων και αλλαγών που προκαλούνται από το νομοσχέδιο Γαβρόγλου για την Πανεπιστημιοποίηση των ΤΕΙ και ενδέχεται να επηρεάσουν όχι μόνο την σχολή μας αλλά το σύνολο του ΤΕΙ.

Επίσης καταγγέλλουμε ρητά την απρόκλητη ενέργειά σας να δημιουργήσετε θέματα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα και συγκεκριμένα στο τμήμα ΙΧΘΑΛ με γνώμονα την έκθεση καθηγητών προς τους υφισταμένους τους και αφετέρου την προβολή σας μέσω τω μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την υποτιθέμενη ενασχόλησή σας με τα προβλήματα της σχολής. Αρκετά με αυτή την κατάσταση δεν νομίζετε; Αρκετά προβλήματα δημιουργήσατε, αρκετά εμπαίξατε με τους σπουδαστές, αρκετά υποβαθμίσατε ένα από τους σημαντικότερους θεσμούς των σπουδαστών, τον σπουδαστικό μας σύλλογο, αρκετά αφήσατε το μέλλον των συμφοιτητών της σχολής μας στον αέρα της ανευθυνότητά σας.

Ζητάμε από όλους τους σπουδαστές να ταχθούν στο πλευρό μας και να συμμετέχουν την Τετάρτη 27/03/2019 και ώρα 12:00 μμ στο κτήριο της ΣΤΕΓ σε συζήτηση που θα γίνει για τα προβλήματα που υπάρχουν καθώς και για το μέλλον της σχολής μας.

Μην αφήνετε το μέλλον και τα δικαιώματα έρμαια στην ανευθυνότητα των άλλων. Ήρθε η ώρα να δράσουμε με υπευθυνότητα και να πάρουμε την σχολή στα χέρια μας.

Ο Υπεύθυνος Πόλης
Δημητρακόπουλος Θεοφάνης

comments powered by Disqus