Ευρωεκλογές 2019: Εντυπωσιακή παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ

Ευρωεκλογές 2019: Εντυπωσιακή παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ

Τους υποψηφίους της στις ευρωεκλογές παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έδωσε τον… “μπούσουλα” στα στελέχη για την “μάχη” μέχρι την κάλπη. “Ύμνοι” Γιώργου Αμυρά για τον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος τόνισε πως το κριτήριο για την σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου ήταν η αξιοκρατία. Οργισμένος ο Τσελέντης: “Ξεπουλήσανε την Μακεδονία μας”. Δείτε βίντεο με όσα έγιναν στον “Ελληνικό κόσμο”.

Το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής, 14.04.2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ έγινε στον «Ελληνικό Κόσμο» με την αξιωματική αντιπολίτευση να τονίζει πως το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του υπερέχει ποιοτικά έναντι αυτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχή με… Καραμανλή
Με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ξεκίνησε το ολιγόλεπτο βίντεο το οποίο παρουσίασε κορυφαίες στιγμές που καθιέρωσαν την Ελλάδα στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με το βίντεο αυτό ξεκίνησε η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας. Κεντρικά μηνύματα του βίντεο ήταν η ενδυνάμωση της Δημοκρατίας, το Κράτος Δικαίου, τα ανθρώπινα δικαιώματα και η επένδυση στην πραγματική οικονομία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην αίθουσα του Νέου Κόσμου στις 6:30 μμ συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Το «παρών» έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, βουλευτές και στελέχη του κόμματος.Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών από την εκπρόσωπο του κόμματος Σοφία Ζαχαράκη. ΝΔ
Μίλησαν και οι 42 υποψήφιοι του «γαλιάζιου» ευρωψηφοδελτίου, με τελευταίο τον επικεφαλής του, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος κυριολεκτικά… ήταν τυφώνας!

Τους ξεσήκωσε όλους με όσα είπε, δίνοντας το στίγμα για τις ευρωεκλογές και μην παραλείποντας να εξαπολύσει τα πυρά του προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. ΝΔ
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή με… ροκ μουσική υπόκρουση!

Στην ομιλία του τόνισε πως το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι εξαιρετικό, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και δίνοντας το στίγμα της «αρένας» των ευρωεκλογών, τις οποίες και συσχέτισε απόλυτα και με τις εθνικές εκλογές, ζητώντας από τους ψηφοφόρους να σταλεί ένα σαφές μήνυμα πολιτικής αλλαγής.

Μετά την ομιλία του, η… ίδια ροκ μουσική υπόκρουση έκλεισε την βραδιά στον «Ελληνικό Κόσμο».

Δείτε την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ όπως μεταδόθηκε ζωντανά

Δείτε ζωντανά την παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί αξίζουμε καλύτερα. Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Sonntag, 14. April 2019

Όπως λένε στο κόμμα της ΝΔ, το ψηφοδέλτιο έχει καταρτιστεί με μοναδικό γνώμονα την αναγνωρισιμότητα των υποψηφίων και την ανάγκη να διατηρηθούν οι εσωκομματικές ισορροπίες, αλλά και οι «διευθετήσεις», φωτογραφίζοντας σ’ αυτήν την περίπτωση ευκρινώς την Έλενα Κουντουρά και τον Σπύρο Δανέλλη.
Είκοσι από τους 42 υποψηφίους διεκδικούν για πρώτη φορά την είσοδό τους στην κεντρική πολιτική σκηνή.

comments powered by Disqus